2777
2789
عنوان

حس میکنم سرطان لنفوم دارم

184 بازدید | 13 پست

بچه ها اینکه یه غده اندازه سر انگشت و بصورت زیر پوستی زیر بغلم هست و فقط سفتیش رو از روی پوست متوجه میشم ممکنه لنفوم باشه؟😭😭اول فک کردم جوش زیرپوستیه فشارش دادم حس کردم از داخل ریزش کرد😭😭😭💔 فقط 19 سالمه چرا انقدر بلا سرم میاد

😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم دارم ، یعنی یکساله هر چند هفته یک بار در میاد و بعد یک هفته خوب میشه ، خیلی هم درد داره ، اندازه نخوده

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
مال من درد نداره ، وقتی فشارش میدم خیلیییی درد میگیره

اره دقیقا همینطوره ، منم اولش فکر کردم جوشه ولی اصلا اون نیست ، الان هم زدم زیر بغلم ، تاپیکتو دیدم متوجه شدم باید پیگیر شم بعد یکسال🥲

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
مام میزنم . نه هیچکدوم اینا رو انجام ندادم . اما کورتون زدم ممکنه بخاطر ضعیف شدن سیستم ایمنی باشه؟😓

میتونه بخاطر واکنش به مام باشه چون مام منافذ غده عرق رو مسدود میکنه و باعث عفونت میشه مصرف مام رو قطع کن منم اینطوری بودم یه درد شدیدی هم گاهی سراغم میومد مراجعه کنین پزشک حتما.بله کورتون خیییلی عوارض هم داره