2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

84 بازدید | 9 پست

سلام.

دوستان کنکور عزیز، چند ماه دیگه کنکور دارید و از فرصت نهایت استفاده بکنید و هوشمندانه عمل کنید.

هوشمندانه عمل کردن خیلی مهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری هوشمندانه عمل کنم اخه

یعنی اینکه برنامه ریزی تو نسبت به زمان که دای بچینی.

مثلا الان اگه سطح متوسطی داری و درسی مثل تاریخ ۱و۲ و یا دروس دیگه رو اگه نخونی دیگه نخون.

و اینکه الان روی نهایی سرمایه گذاری بکن و برخی دروس کنکور که درصد خوبی میده تو این مدت مثل اقتصاد روانشناسی عربی فنون بخش عروض میتونی تو این مدت درصد خوبی بگیری.

هوشمندانه یعنی چطوری ؟

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یعنی اینکه برنامه ریزی تو نسبت به زمان که دای بچینی.مثلا الان اگه سطح متوسطی داری و درسی مثل تاریخ ۱ ...

آها مرسی 

وای عروض خیلی سخته خیلی 

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

کسی میدونه پنجشنبه ها قسمت اداری دانشگاه ها بازه یانه؟!

بسنگي داره به دانشگاه که تحصیل میکنی مثلا فرهنگیان باز نیست.

یعنی اینکه برنامه ریزی تو نسبت به زمان که دای بچینی.مثلا الان اگه سطح متوسطی داری و درسی مثل تاریخ ۱ ...

من مشکلی دارم نمیتونستم بخونم 

بعدش نه برنامه دارم ن پولشو

فعلا روانشناسی منطق جامعه۱ دینی ۱۱ و خوندم 

من میتونم بنظرتون؟

❤️

آها مرسی وای عروض خیلی سخته خیلی

و اینکه برنامه ریزی باید شخصی سازی باشی مثلا برنامه ی که روی دوست تون جواب میده روی شما شاید جواب نده.

من مشکلی دارم نمیتونستم بخونم بعدش نه برنامه دارم ن پولشوفعلا روانشناسی منطق جامعه۱ دینی ۱۱ و خوندم ...

کمی کار سخته ولی میشه. مثلا میشه تو این سه ماه از الانی که هستش پیشرفت کنی.