2777
2789

به نظر شما به دل نشستن حسی و دلیِ؟ 

یا نه مطابق عقل و منطق و معیار؟ 

میشه توضیح داد و توجیه کرد، یا حسیِ و توضیح دادنی نیس؟ 

خواستگار خوبی داشتید که مشکل خاصی اصلا نداشته باشه و مورد خوبی م بوده باشه اما به دلتون نشینه؟ 

از نظرات و تجربه هاتون بگید🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه خاصی ندارم ولی خب گاهی اوقات ممکنه قیافه طرف به دل نشینه یا تیپ و استایلش اونی که میخوای نباشه...

اما به نظرم یه چند جلسه به طور رسمی زیرنظر خانواده ها باهم حرف بزنید شاید به دلت نشست :)

خب من بگم بنظر من به دل نشستن دلی و احساسی هست مثلا من که دخترم بعنوان یک دوست عادی ( مثال ) شاید هی ...

منم نظرم همینه، وگرنه چرا یک پسر خوب و مورد مناسب پسندمون نمیشه؟ وقتی از نظر عقل و منطق مورد مناسبی برات؟ پس ی چیزایی دلیِ و توضیح دادنی نیس، حداقل ی بخشی ش

آره ، ظاهرش هم مهمه برام ، هم باشعور باشه و هم مطابق ميل من 😁

خب دیگه این" مطابق میل من" اتفاقا مهمه و گیر کار😄

مطمئن باشه خوب، باشعور، خوش ظاهر م باشه در کل، اما از نظر خودت جذاب و دوست داشتنی نباشه، به دلت نمیشینه باز 

خب دیگه این" مطابق میل من" اتفاقا مهمه و گیر کار😄مطمئن باشه خوب، باشعور، خوش ظاهر م باشه در کل، اما ...

آره دقيقا . مطمئناً كسى پيدا نميشه كه از همه نظر مطابق ميل ما باشه 😂😂😂