2777
2789
عنوان

خواهرم هر روز مریضم میکنه

250 بازدید | 18 پست

بچه ها من یه آزمون مهمی دارم چند ماهه تو خونم

دو دفعه انفلوانزا گرفته از سرکارش ، وقتی همکاراش مریضن ماسک نمیزنه و بره . خودشونم بهش میگن

منم ازش گرفتم خیلی اذیتم فقط وقتم داره میگذره 

بی جون افتادم تو گوشه خونه این ظلمه😭

خوش به حال کسایی ک جدا زندگی می‌کنن یا تک فرزندن😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت بکش خوهارته

وا چرا خجالت بکشه 😐😐😐

خب خواهرش مراعات کنه و بره سرکار 

مردم که جونشونو از سر راه نیاوردن بخاطر دیگران فرتوفرت مریض شن و بیوفتن کنج خونه از کار و زندگی بیوفتن !!! 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

نمی‌دونم به چه زبونی بهش بگم، بهش بگم رعایت کن مثل این خانم گارد می‌گیره و دعوا راه میندازه

نمیدونم بعضیا چرا اینجورن 

مریضی گرفتن براشون یه شان و منزلته!!! 

ماهم یکی بود فقط برا جلب توجه عمدا ن ماسک میزد ن چیزی ک مریض شه بقیه ازش مراقبت کنن نمیدونم شاید خواهرتو هم همین تو سرشه☹

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

عزیزم تا جایی که می تونی سیستم ایمنی بدنت رو ببر بالا من با قرص نواهیل می برم بالا ... شما هم برو داروخانه و این قرص رو با اجازه پزشک دارو خانه خرید کن ... یک شربتی هم هست شربت برون کبد همینکه حس می کنی داری ازش می گیری بخور و آب نمک هم فراموش نکن. قرص نواهیل هم اگر تهیه کردی یک روز در میان طرف عصر بخور آنوقت اگر بدترین آنفولانزا ها هم بیان دور و برت با یک کیشی میان و با یک فیشی می رن

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...