2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا نویس میخوای چکار

خودت ذکر بگو

ختم قران نذر کن و از الان شروع کن به خوندن

مستقیم حاجتت رو از خدا بخواه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خدا اصن نمیبینه مارو

همین کافیه برات 

عزیزم ختم 14 هزار صلوات نذر 14 معصوم و بردار این حرفا چیه شاید قسمت نیست فعلا فروش بره 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

به جا دعانویس زمینتو بزار تو دیوار برو چندتا املاکی کارت راه میوفته

دیوار گذاشتم.املاکی سپردم.املاکیای لاشخور میگن اگه ۵۰درصدو بما بدی زمینتو میفروشیم.چی برامن میمونه

خدا اصن نمیبینه مارو

میبینه عزیزم

حتما وقتش نشده

منم خونه ام فروش نمیره ولی میگم حتما حکمته ارزون نفروشم

میگن فروردین بازار خونه میترکونه

حتما خدا دوستت داره و راضی به ضررت نیست

خیلی وقتا یه چیزیو میخواهیم که فک میکنیم منفعتمون در اونه ولی اشتباه فکر میکنیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دیوار گذاشتم.املاکی سپردم.املاکیای لاشخور میگن اگه ۵۰درصدو بما بدی زمینتو میفروشیم.چی برامن میمونه

اونا املاکی نیستن کلاهبردارن گزارششون بده

یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️

همین کافیه برات عزیزم ختم 14 هزار صلوات نذر 14 معصوم و بردار این حرفا چیه شاید قسمت نیست فعلا فروش ب ...

اخه خواهر من کار یک سال دو سال نیس ک.قسمت نیست چیه.املاکیای اطراف نمیذارن بخدا خسته شدم

میبینه عزیزمحتما وقتش نشدهمنم خونه ام فروش نمیره ولی میگم حتما حکمته ارزون نفروشممیگن فروردین بازار ...

نمیدونم.از بی پولی خسته شدم همه پولمون میره برای اجاره

نمیدونم.از بی پولی خسته شدم همه پولمون میره برای اجاره

تو از همین امروز سر اذان ظهر شروع کن بین خودت و خدا نیت کن

بگو خدا به حق این روزای عزیز و این ماه عزیز من شروع میکنم ختم قران انجام بدم

تو هم لطف و رحمتت رو از من دریغ نکن

بگو درمونده شدم اومدم سمتت دستمو بگیر

محاله کمکت نکنه🌷