2777
2789

خالم اورد 

الان دخترش ۱۰سالشه 

ولی تا جوان هستین بیارید ،چون بچه حوصله میخاد ،تربیت میخاد ،چون ژن کسای دیگه تو بدنشون هست خلق و خوی بچهها با پدر مادر متفاوته،نیاز ب مشاور دارن گاهی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عموی مادرم آورده شکر خدا رابطه شون عالیه ولی کلی هم خودشون در مورد بچه ای که میخواستن به فرزندی بگیرن تحقیق کردن هم بهزیستی خیلی بررسی کرد شرایطشونو برای اینکه بتونن بچه رو بدون مشکل نگه دارن با مشاور کودک هم در ارتباطن

تازگی دیدم بچه ای که اوتیسم داشت رو بعد چهار سال برگردوندن

خیلی ناراحت شدم

اگه بچه خودشم بود اینکارو میکرد؟

یا شنیدم بزرگ که شده مثلا دختر و پسر نوجوون شده دلش خواسته دوست بگیره برا خودش بردن پس دادن و گفتن این کشیده به پدر مادر قبلیش

اگه اینجوری هستید این بچه هارو نیارید 

دختر من فرزند خواندم هستند 

هر سوالی دارید بفرمایید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اگر میخوای هر رفتار بچه رو ب ژن و ذات و گذشتش ربط بدی نیار

باید فکر کنی از خودت بدنیا اومده و مشکلاتش رو از جون و دل بپذیری

باید عاشقش باشی سرش دادنکشی تحقیرش نکنی حمایتش کنی بهش مهر بدی عشق بدی ازش ممنون باشی که تو رو مادر کرده باید حوصلشو داشته باشی باید تمام قد ازش حمایت کنی و همه زندگیت رو وقفش کنی تا زمانی که مستقل بشه و روی پای خودش وایسه

این بچه هایی که حاصل روابط نامشروع هستنخوب از آب در نمیان خیلی مهمه که بچه حلال زاده باشه

مگه پرورشگاه میاد تفکیک میکنه ؟؟؟

اکثر بچههایی هم ک اونجان از روابط نامشروع هستن ....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تعریف میکنید چند سال آوردید رابطتون چطور از حستون

تقریباً دو سال هست دخترم ۱۳سالشون هست 

رابطمون بی نهایت عالی اینقدر وابسته هستیم به هم که انگار خودم به دنیا آوردمش واقعاً عاشقشم اوایل تا به شرایط و روتین زندگی ما عادت کرد هم برای خودش سخت بود هم ما اما خیلی وقت گذاشتم براش زود یاد گرفت یعنی می‌خواست که یاد بگیره 

خداروشکر خیلی ازش راضی ام 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مگه پرورشگاه میاد تفکیک میکنه ؟؟؟اکثر بچههایی هم ک اونجان از روابط نامشروع هستن ....

درست میگه خیلی موارد دیدم

پرورشگاه یه مشخصاتی داره از بچه ها کی مثلا چطور از چه والدینی دنیا اومده و بدتر اینکه بچه از روابط متعدد هست 

به شدت رو خلق و خوی بچه تاپیر داره