2777
2789

«داستان زندگی من ترسناک ولی واقعی»

سلام دوستان من از کاربران قدیمی اینجا هستم و ممکنه مواردی از داستانم رو تو تاپیک های ترکیده و نترکیدم دبده باشید 

اما ترجیح دادم اینجا داستان و بگم چون همه اسامی و مکان ها واقعی هستن و ممکنه برخی قصد فضولی و شناسایی داشته باشن و باعث آزارم بشن 

فقط ممکنه اسم خودم و اعضای خانوادم رو تغییر بدم 

دوتا تاپیک هم قبلا دارم از شما دوستان خواهش میکنم اونهارو گزارش بزنید با اینکه چیز مهمی نیست اما ممکنه بعضی بخوان کنکاش کنن و مزاحم بشن

ماجرای من مقداری ترسناک هست برای همین شب نذاشتم قصدم قصه سرایی و سرگرمی نیست 

قصد اطلاع رسانی و امید راهنمایی و همدردی شما دوستان رو دارم 

داستان کاملا واقعیست و از برخی از دوستان که زبان تندی دارن خواهش میکنم سنجیده حرف بزنن و آزارم ندن 

چون واقعا درشرایط روحی و جسمی حساسی هستم

از شما خواهش میکنم تاپیک رو با نظراتتون به روز نگه داربد تا افراد بیشتری حضور داشته باشن 

شاید خدا به وسیله راهنمایی و اطلاعات کسی از شما راهی جلوم پام بزاره و ازین وضعیت وحشتناک خلاص شم 

مقداری از داستان رو آماده تایپ کردم و بقیه رو هم تایپ میکنم 

لطفا صبور باشید و التماس دعا دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه جن زده لایکم کنه بی‌زحمت بوس به پس کله تون😘

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍