الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موبر نرم میکنه هم پوست را هم موهای بعدی را . هم واسه رویش مجدد اذیت نمیکنه . از عطاری بگیر بگومیخوام زرنیخ داشته باشه . زرنیخ عفونت زنان هم درمان میکنه خارش را درمان میکنه خاصیت درمانی داره کلا . فقط اگه پوستت حساسه روی بازو و بالای کمر و سینه را دیرتر بذار و زودتر بشور . زیاد روی این قسمت ها نذاربمونه . بقیه جاها جوش نمیزنه .
عا چه عالی ، فقط من خیلی جوش میزنم بعد ژیلت ، این اوکیه؟
جاهایی که جوش میزنی و یا موی ظریف داره را باید دیرتر مواد بذاری و زودتر مواد را ازش برداری . جاهایی که موی ضخیم داره را زودتر مواد بذار دیرتر بردار . نمیتونم بیشتر توضیح بدم 😑همش میترسم کاربر مرد بخونه . اگه بخوبی مدیریت زمان و مکان 😅 کنی جوش نمیزنی .
قبل از رفتن به حمام آب داغ رو باز کن در حمام رو ببند بیا بیرون بذار چند دقیقه حمام گرم بشه وبخار کنه این نکته خیلی مهمه چون موبر سریع رو پوستت خشک نمیشه وتمیز تر میبره موهارو