2777
2789

تولد بودیم زندایی هام پشت سرم پچ پچ میکنن ک اره بچه دار نمیشم و مشکل دارم هعی ازم سوال میپرسن من میپیچونم . هعی میگم بدرک بزار هرچی میگن بگن ولی وقتی تو تنهایی یادم میفته قلبم اتیش میگیره

من الان ۳سالع ازدواج کردم ۲سال اپل اصلا تو فاز بچه نبودم ولی الان ۱ سال میشه ک اقدام میکنیم ولی بچه دار نمیشیم 

من مشکل پرولاکتین و کیست پلی کیستیک دارم 

الان کیستم اوکی شده ولی چون پرولاکتینم بالاس دکتر اجازه بارداری نمیده بهم وقتی هم پرولاکتینم میاد پایین هرچقد اقدام میکنیم هیچی

میشه برام دعا کنین که یه نینی سالم داشته باشم؟😔😔

❤️❤️خدا یە خوب و خوشگل و ناز و سالم و صالحشو قسمتت کنە عزیزم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ان شالله😭💋

گریە نکن عزیزم ناراحت نباش

بە دلم افتادە حتما بچەدار میشی

نباید بە این زودیا ناامید بشی چند سالتە اگە فضولی نباشە

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

💔

منم دلشوره عیدو دیدوبازدید دارم. ازشون دورم خداروشکر ولی عید باید بریم شهرمون وکلی سوال و فضولی.دوست داشتم خونه میموندم

من۸سالونیمه ازدواج کردم و یک سقط

دردم از یار است و درمان نیز هم
هنوز که زوده به وقتش خدا بهت یه نی نی خوشگل و سالم میده

ان شالله عزیزم. بخدا اونقد میگن دلم میشکنه هر جا میرم میپرسن پس کی اقدام میکنی چرا بچه دار نمیشی چرا پیش فلان دکتر نمیری یا میگن بابا دکترو ولش دکتر غلط میکنه هیچیت نمیشه بزار ی بچه داشته باشی

چون دکترم گف اگه ووقعی که پرولاکتینت بالا باشه اقدام کنی بچه ت سندروم میشه برای همون تحت نظرشم بخدا پیش بهترین دکتر شهرم رفتم