2777
2789

نامزدم تو دوران مجردی ی مقدار طلا گرفته بود و مادرش خاسته بود ب خودش اویز کنه گفته بود ن برای زن ایندمه حالا وقتی ک اشنا شدیم نیم ستو گذاشت تو دستش عکسشو فرستاد منم گفتم ن زنونس و انتخاب نکردم ولی برا سرمایه خاستم بمونه کلا نامزدمم گفته زنم خوشش نمیاد حالا شب بله برونم مادر شوهرم چن بار ب روم اورد گف دیدی طلا رو من بردم منو تو اون شب فشاری کرد منم ب نامزدم گفتم ب کسی نده من اونو میخام اونم قبول کرد وقتی رفتم خونشون مادرش اویز کرده بود بنظرتون 

یکار کنم دراره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردنش باشه مهم اینه مال خودتونه 

مگه اینکه پس نگیره 

بعدهم چیکار داشتی بگی دوست ندارم هرچه میدن بگیر پس انداز کن 

البته توسروگردنش باشه امنتره تا توخونه با این دزدهاو....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مادرشوهر خواسته فشاریت کنه طلا رو برداریکه فشار با موفقیت دریافت شداگه دوس نداری بفروش بده طلا دیگه ...

اخه چنباری تو دوره مجردی ازش خاسته بوده همینجوری اویز کنه ولی نامزدم گفته ن برا زن ایندمه حالا ک اویز کرده بود چن بار گف دیدی من برداشتمش😐

قیدشو بزن اگه نمیخوای اول زندگیت دعوا بحث شروع شه اون از قصد اینکاروکرده . این احتمالم هست که برای ت ...

اخه عزیزم الان داره برام مادر شوهر بازی در میاره چیز کمی هم نیس ک ازش بگذرم ولی چیزی ک تو دوران مجردی گرفته برا زندگی مشترکمونه

گردنش باشه مهم اینه مال خودتونه مگه اینکه پس نگیره بعدهم چیکار داشتی بگی دوست ندارم هرچه میدن بگیر پ ...

اخه گف میبرمش و واقعا چیز کمی هم نیس

کاش زبونم لال میشد نمیگفتم ازش خوشم نمیاد

اخه بحث اینه ک گردن انداخته در نمیاره زور داره والا