2777
2789

ب کدوم امام توسل کردین اجابت شدین؟من خودم حضرت علی وامام رضا خیلی حال دلم بده توروخدا مهربونا بگید الهی به هرچی میخواین برسین اصلا حالم خوب نیس

https://daigo.ir/secret/71036938297

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ،مشکلت چیه عزیزم

مشکل دارم باشوهربد دهن وظالم باهام بدرفتاری می‌کنه نمی‌ذاره به درسهام برسم میخواد چیزی نشم بزنه توسرم

https://daigo.ir/secret/71036938297

سوره یس بعد نماز صبح،نماز شب همون نماز شفع هم بخونید کافیه حتی شده قضاییش هم بخونی،،زیارت عاشورا واگه دشمن داری بعدش دعای علقمه،،،حدیث کسا،،مشکلات زن وشوهری سوره رعد اونم موقع نماز شب یا دم صب،دکر لا حول ولا قوةالابالله العلی العظیم ۷ بار صب و۷ بار غروب،،دکر اللهم الجعلنی فی درعک الحصینه التی تجعل فیها من ترید  ۳ بار قبل وبعدش صلوات ،،آیه الکرسی وچهارقل موقع خواب،،،،کلا توسل به حصرت فاطمه زهرا س، اگه خدا صلاح بدونه خیلی زود جواب میده.

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
مشکل دارم باشوهربد دهن وظالم باهام بدرفتاری می‌کنه نمی‌ذاره به درسهام برسم میخواد چیزی نشم بزنه توسر ...

عزیزم اینکارارو بکن ،،خصوصا سوره رعد ،،،ویه ذکری هست اینو بخون ،،اللهم لیین قلب فلان ابن فلان کما لیینت الحدید لداوود وسخخر لی قلبه کما سخخر لسلیمان جنوده من الج و النس والطیر فهم لا یوزَعون، اینوهم تو قنوت نماز شب بخون به جای فلان ابن فلان اسم شوهرت وپدرش بگو ،،،تو قنوت نماز شب حاجاتتو بخواه ،خیلی اثر داره،فقط نا امید نشو واخلاقتو تغیر بده باهاش ،،بیشتر سکوت کن ،اصلا جوابشو نده حتی اگه حق باهات سکوت کن ...وکم کم بهش محبت کن حتی اگه تو دلت ازش نفرت داری ،،غر اصلا نزن بهش ،،واگه طبعش سرده ،،ضد سودا بهش بده بخوره ،تا اخلاقش بهتر بشه

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

عزیزان به چله و کدوم امام و معصوم و ...نیست، به صلاح زندگیمونه، اگه صلاح باشه خدا میخواد و میشه 

لطفا اصرار و پافشاری نکنید 

همیشه بگید اگر صلاحه 

با ۵تا صلوات هم میشه 

اون بالایی باس بخوات

عزیزان به چله و کدوم امام و معصوم و ...نیست، به صلاح زندگیمونه، اگه صلاح باشه خدا میخواد و میشه لطفا ...

خدا خودش گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارو ،گاهی وقتا مشکلی داریم بهانه ای میشه واسه ارتباط بیشترمون با خداوند.خیلیارو از نزدیک دیدم مشکلاتشون حل شده از فرش به عرش رسیدن...فقط صبر واراده میخواد

عزیزان به چله و کدوم امام و معصوم و ...نیست، به صلاح زندگیمونه، اگه صلاح باشه خدا میخواد و میشه لطفا ...

وو امامان معصوم چون پیش خدا خیلی عزت دارن بهترین واسطه هستن تا ما به خواسته هامون برسیم هزاران بار بواسطه  این بزرگان به خواسته هام رسیدم