2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پایین اومدن که در کار نیس

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
پایین اومدن که در کار نیس

یبار طلا سه تومن بود خریدم بعد از عید اومد پایین بعدش ماه ها روی قیمت ۲۳۰۰ اینا موند خیلی سوختم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
به نظرم نمیاد پایین طلا بدای مدت زولانی سود ده هست مثلا سال دیگه اونم بخاطر ابنکه ارزش ریالیشون نیا ...

تاپیکمو خوب ننوشتم میدونم طلا میره بالا ولی خب ممکنه ملک بره بالا یا ماشین بره بالا یه پیجی هست میگه خونه الان بهتره چون خریدارم نداره میتونید با خیال راحت بخرید بعد عید حتما میره بالا

اگه ریسک پذیر هستید بگیرید وگرنه خیر چون بازار طلا امروز دوباره جهش داشت

ریسک کردم طلامو فروختم از مدیران خودرو ماشین خریدم مثلا سرمایه گذاری کرده باشم طلا رفت بالا با سود ماشین یکسان شد

۲ میلیارد ریسکه،چون هم یکم پایین بیاد کلی ضرر میکنی،البته اگه برای دراز مدت و سرمایه گذاری طولانی م ...

منم فکر همین یکمی که میاد پایین هستم