2777
2789

سلام شبتون بخیر باشه ممنون میشم اگه خواهرانه منو راهنمایی کنید🤍

من ۲۴ ۲۵ سالمه دارم میخونم واسه کنکور تجربی ی سال خوندم خوب بود راضی بودم ولی رشته مد نظرمو هنوز باید تایم بزارم بخونم تا قبول بشم (و میدونم که اگه تایم بزارم میتونم قبول بشم) الان همسرم ی کار بسیار مناسب با محیط سالم تو بیمارستان برام اوکی کرده ماهی ۱۸ تومن با بیمه اینا میشه ساعت کاریشم از ساعت ۷ صبح تا ۶ غروبه از خونمم تا محل کار حدود یک ساعت راهه 

به شدت دودلم بمونم ی سال پشت کنکور یا بیخیالش بشم برم سرکار نمیدونم چیکار کنم به شدت تو دوراهی گیر کردم  

(نیاز مالیم شکر خدا ب اون صورت نداریم )

شما جای من بودید چیکار میکردید 

نمیدونم چیکار کنم اصلا خیلی گیجم واقعا نیاز به راهنمایی دارم

ممنون میشم خواهرانه راهنماییم کنید🥺❤️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
من میرفتم سرکار

میترسم حسرت بشه تو دلم🥲🤦🏻‍♀️ 

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو سرکار 

نمیگم درس بده ها درس سختیاشو داره یا باید دکتر بشی دندون پزشک بشی که کلی باید هنوز درس بخونی کشیک داری و سختی 

ولی نه اگه میخوای پرستار یا این طیف شغلا بشی خب چه کاریه همون درامد رو میتونی از الان داشته باشی 

برو سرکار نمیگم درس بده ها درس سختیاشو داره یا باید دکتر بشی دندون پزشک بشی که کلی باید هنوز درس بخو ...

پزشکی میخوام ی سالم خیلی سخت درس خوندم رتبمو رسوندم ۱۳ هزار امسالم خوب بخونم میتونم قبول بشم از طرفی خیلی وسوسه شدم😭 نمیدونم چی درسته چی غلط هی میگم بمونم شاید همین امسال شد از طرفی میگم اگه نرم همین فرصت شغلیم از دست میدم 

منم تو همین وضعم نمیدونم برم خارج درس بخونم یا بمونم اینجا کسب و کار راه بیاندازم

خیلی دوراهی بدیه هنوز به نتیجه نرسیدی؟

الن دیپلم داری؟

من مسیر خیلی سختیو اومد کارشناسی هنر خوندم بعد اقدام کردم واسه تجربی اره گرفتم دیپلمشو واسه همین سختی ک کشیدم دلم نمیاد نصفه نیمه ولش کنم😭

پزشکی میخوام ی سالم خیلی سخت درس خوندم رتبمو رسوندم ۱۳ هزار امسالم خوب بخونم میتونم قبول بشم از طرفی ...

به‌نظر من حیفه امسال هم بشین بخون، احتمال ۹۰ درصد میاری 👍 پزشکی و دندون کجا و این کجا

این فرصت از دست نده، کار هست ولی کنکور رو فاصله میگیری چقدر سخت‌تر میشه بهش برگردی

کار سال دیگه هم با همین رنج حقوق مطمئن باش گیرت میاد

به‌نظر من حیفه امسال هم بشین بخون، احتمال ۹۰ درصد میاری 👍 پزشکی و دندون کجا و این کجااین فرصت از دس ...

ممنون گلم🥺 به همین حرفا احتیاج داشتم🫠 خودمم دلم نمیاد اینهمه زحمتمو دور بریزم.. ایشالا هرچی تو دلته خدا بهت بده ❤️

پزشکی میخوام ی سالم خیلی سخت درس خوندم رتبمو رسوندم ۱۳ هزار امسالم خوب بخونم میتونم قبول بشم از طرفی ...

اگه پیرا میگفتی که نظر من این بود بری سرکار 

ولی پزشکی رو باید بسنجی 

باید ببینی میتونی جدی جدی پزشکیو بیاری امسال 

بعد که قبول شدی میتونی هم بچه داشته باشی هم ۴ صبح شیفت عوض کنی؟

یعنی قبول بشی شروع یه دوران سخت و پرچالش دیگه هس 

پسر عموی من یبار ۷۲ ساعت بیمارستان بود بعد که اومد یه روز بعدش دوباره همونطوری رفت 

من خودم علاقه دارما به پزشکی منم تو شرایط توام ولی سنم کمه و مجردم.

قصدمم ناامید کردن نیست فقط به این چیزاشم فکر کن 

من مسیر خیلی سختیو اومد کارشناسی هنر خوندم بعد اقدام کردم واسه تجربی اره گرفتم دیپلمشو واسه همین سخت ...

هدف‌ات رو ولش نکن حیفه

اول این کار نیمه رو به اتمام برسون و به نتیجه برس

پرونده‌اش رو ببند

وگرنه تااااا همیشه گوشه ذهنت اما و اگرها ول‌ات نمی‌کنه 

امسال هم بکوب بشین بخون میاری

البته حتمااااااا با مشاور پیش برو

دو تا از نزدیکانم متولد ۷۳ و ۷۱ مشابه شما سال اول پیرا میاوردن نرفتن سال بعد دندون و پزشکی آوردن و دارن میخونن👍