2777
2789

همیشه فکر میکردیم دختر مظلوم و ساکتیه و دلم نمیومد هرچی بهم میگه جوابشو بدم. اون به به خیال خودش حرفاشو میزاشت پای شوخی.  حتی خیلی وقتا جلو من شوهرم یا کارامونو مسخره میکرد یا به شوخی به شوهرم حرف زشت میزد تو جمع دوستانه بین خودمون خانما. منم ادمی نبودم.ک بخام بخاطر این چیزا رفقاتم خراب بشه شاید تو دلم دلخور میشدم ولی جدی نمیگرفتم. چهارتا از رفیقامون خیلی صمیمی بودیم هرچی بینمون بود میدونستیم بعد بحث این بود ک باهم بریم مسافرت؛ بعد این دوستم گفت من نمیام.  منم به شوخی گفتم اگه فلانی میگفت بیا (دوس پسر سابقش) تو سریعا میرفتی نه توهینی بود نه هیچی تازه این همشش تو جمع ها راجب پسره بدبخت میگه بقیه میخندن همش خودش بحثو پیش میکشه..  حالا امشب با این حرفم تو گروه دوستانمون شروع کرد به دعوا ک چ دلیلی داره تو همچین شوخی بکنی ادمی نیستی ک بخواد کسی باهات دردودل کنه و فلان بقیه رفیقام بهش گفتن چخبرته مگه ما غریبه ایم حالا خودت خوبه پیش هممون ماجرای دوس پسرتو تعریف کردی اینا.. منم واقعا با این برخوردش عقده اون حرفایی ک به شوخی یا جدی درمورد شوهرم خودم میگفت رو سرش خالی کردم.  هرچی دهنم بود بهش گفتم. گفتم خیال نکن تو فقط دل داری و ناراحت میشی انوقتم هرچی تو میگفتی منم دلم میشکست ولی حرمت رفقات رو بیشتر ازاین خالع زنک بازی ها میدونسم.. چهارتاهم فحش دادم بهش از همه جا بلاک و حذفش کردم.. حالا یادم میاد چ کارایی من براش کردم از دلسوزی و اینا..  واقعا از خودم متنفر میشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا رفیق بعد ازدواج فقط جدایی میاره قدیمیا یه چیزی می‌دونستن که میگفتن متاهلی و رفیق بازی جور درنمیاد...

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
حالا کارای اونو نمی‌دونم ولی حرف شما درست نبوده قرار نیست یه موضوع پیش میاد تا چند وقت بزنید تو سر ط ...

به شرطی ک خودش هم پیشمون نگه از اون ادم چیزی.  حتی تا چند ساعت قبل این ماجرا راجب پسره باهامون تو. گروه داشت حرف میزد و مسخرش میکرد.. بعدشم رفت به رفیقم گفت من دورع pms. ام بود عصبانی بودم اینجوری رفتار کردم.  رفیقمم بهش گفت دلیل نمیشه بخاطر این چیزا همچین رفتاری کنی بزاری پای pms

خودت و ببخشهر زمانی تو زندگیت به اندازه تجربه ای که داشتی عمل کردی و الان با این اشتباه تجربت بیشتر ...

واقعا هم..  ادم هرچقدر اطرافیانش رو بشناسه بیشتر تنها میشه.  الان متاسفم برای خودم ک چرا من باید همش بخاطر حرمت دوستیمون به خودم اجازع نمیدادم نیش و. کنایه یا تمسخرشو جدی نمیگرفتم..  ولی خودش امشب با ی شوخی ساده ک خودشم براش حدو مرزی قائل نیست انقدر وقیح برخورد کرد