2777
2789
عنوان

توروخدا برا مریضمون دعا کنید نمیره فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زنده بوده ولی نیم ساعت رو دار بوده ۲۰ سالشه بچه بزرگشه

وای خدایا یعنی نیم ساعت زجر کش شده....همیشه به این فکر میکنم اون عضوخانوادم چقدزجرکشید تاجون داد   امکانش هست حتا بیشتر از نیم ساعت پس   اینقد مقاله علمی خوندم  فکر میکردم زیر چند دقیقه تموم کرده  :(((

اگه خوب شد خبر بده مهمه برام

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

۱۴ تا غذا نذر حضرت رقیه کنید براش،  انشالله تا صبح هوشیاری بیاد بالا و زنده بمونه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
نیم ساعت رو دار بوده جوونه کسی خونه نبوده مادرش برمیگرده دخترشو اویزون و با بدن سرد میاره پایین

نیم ساعت خیلیه متأسفانه زنده هم بمونه بعیده مشکل نخاعی پیدا نکرده باشه ان شاالله خدا به مادرش صبر بده بچه ش رو روی طناب دار دیده دیگه این مادر چی ازش میمونه ؟ هوف 😔 کاش نمی‌کرد این کار رو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خدا نجاتش بده بخاطر دل مادرش رحم کنه بهش. یکی از نزدیکان منم خودشو دار زد . موندم چجوری بلدن انقد حرفه ای که خودشونو دار میزنن و عمل میکنه.. البته دور از جون همه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

اگر پسر بوده زود تموم كرده چون قدرت بدني بيشتري داشته برا محكم كردن بهش فكر نكن ديگه تموم شده و خودت ...

اره پسربوده.....خودکشی زجربی انتهاییه برابازمانده ها  مرگ عادی نعمته

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

یاخدا مادرو دختر دورن از هم؟یاخداااا خدایا رحم کن

ن مادرش از بچگی ی ثانیه از این دوتا بچش دور نبوده انقد وابسته همن الان تو حالتی تو بیمارستان دراز کشیده هرکی میبینش ب حالش گریه میکنه

انشاءالله خبر سلامتی شو بدی 

چه شبیه امشب... الان داشتیم از خیابون رد میشدیم عروسی بو، یه پسر جوون زده بود به این مهمونا، چ غوغایی بود خدا کنه اون بنده خدا هم نمیره، خدایا به دل مادرای  این دوتا جوون نگاه کن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!