2777
2789
عنوان

اونایی که منتظر اکسشونن

54 بازدید | 4 پست

روزی چندتا تاپیک تو این مورد زده میشه 

نمیخوام نصیحت کنم فقط میخوام بهتون بگم که برمیگردن همه ی پسرا بعد از کات یکی دوماه بیشتر بلاخره برمیگردن اینقد نگید کی برمیگرده چجوری بزارم بیاد پیام بده تنها کاری که شما باید بکنید اینه که دیگه رها کنید همون لحظه که دیگه دلت نمیخواد برگرده میبینی برگشته.. 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی باید حماقت کنید که برگردید به آدمی که یبار پشتتونو خالی کرده،من از سره تجربه میگم،من کردم شما ن ...

دقیقا👌🏻

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

منی که ده ساله از ۱۷ سالگی منتظرشم و همه رو رد کردم 🥲🥺

عزیزممم

تو رابطه بودین کات کردین؟ اینکه نیومده عجیبه