2777
2789

سلام خانمای گل

من پریروز آزمایش خون دادم برای اینکه مطمئن شم‌باردارم یا نه که بتام ۱۳۳ بود تست بتام بعد امروز‌یعنی دقیقه ۴۸ ساعت بعدش دوباره تکرار کردم این آزمایشو ۵۶۷ شده بعنی چهار برابر شده نرماله ؟

دو روز مونده به موعدم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

عزیزم مطمئنی دوقلو نیست؟

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
عزیزم مطمئنی دوقلو نیست؟

نمیدونم خودمم تعجب کردم گفتم نهایت ۲۵۰ شاید باشه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا بره خوبه دیگه

بله فقط میخواستم ببینم کسایی که تجربشو داشتن چی‌ میگن

سلام ،ازمایش بتا هزینه اش چنده؟کجاها آزمایش بتا میگیرن؟همون لحظه جواب آزمایش رو میدن؟باید ناشتا باشی ...

نمیدونم عزیز