2777
2789

امشب دعوت بودیم خونشون.به منوشوهرم کباب با گوشت یخی فروشگاهی داد خودشون گوشت گرم تازه.بعد الکی به شوهرم گفت اون سیخ ها تنده اونارو زودتر بده.بعد به من گفت شما اون یخی رو بخورین ما از اونا دوست نداریم ولی گفت به شوهرت نگو

خدایا شکرت❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار ازین یخی ها گرفتم چقدر بدمزه بودنقبلا ماذرا چیزای بد را برا خودشون نگه میداشتن الان برعکس ...

واقعا به همین فکر میکردم خیلی دلمو شکوند.به من نمیخواست بگه اول.من اومدم یه تیکه بردارم تا کباب آماده شده همه ببریم رو سفره.بهم گفت نخور نخور.تند و با عجله گفت.بعد گفت قضیه اینه شما اونارو بخورین.بعد دید ناراحت شدم گفت بخور گفتم اگه میخواستی بخورم برای ماهم از همون درست میکردی.بعد شام خوردن تو دلم گفتم عجب اشتباهی کردیم.کاش کلا نمیخوردیم.البته من انقد ناراحت بودم مزه نفهمیدم

خدایا شکرت❣
می‌دونم ناراحتی یا شاید غیرمنطقی باشه گروهی هست اگر دارید توی خونه برای خودتون درست کنید منم دیدم طر ...

آدم از مادر خودش توقع نداره.حداقل خودشون هم همونو می‌خوردن 

خدایا شکرت❣