منم رفتنم آزمایش دادم😭 یه رب دیگه جوابش میاد دعا کنید مثبت باشه وکیست نباشه هنوز پریود نشدم امروز ...
ووووی چه استرسی داره 😢😢😢
💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹
البته خودم اصرار کردم که نه من حامله ام دکتر عصبانی شد گفت خانم من میگم نیستین شما چه اصراری دارین!!!!!! دید من ول کن نیستم گفت پس هفته دیگه دوباره برید آزمایش، تا وقتی که پریود نشدی خیلی مواظب خودت باش
تو رو خدا راست میگین؟؟اصلا نمیدونم چنده صبح میریم بگیریم هنوز لکم ندیدم حالم همچنان بهم میخوره ینی ...
آره به خدا راست میگم عزیزم دقیقا 6.4 بود زده بود از 5 به بالا بارداری هست که دو تا از دکترا بهم گفتن اصلاااا امکان نداره من باردار باشم، اما لطف و قدرت خدا خیییییلی فراتر از حرف و حدیثای دکتراست تا پریود نشدی امیدوار باش توکل بر خدا
اشکال نداره عزیزم، چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی؟؟؟؟؟ اگر قرار باشه هر ماه از این کارا بکنی که دیگه موقعی آن شالله حامله ایی دیگه نه اعصاب درست و درمونی داری و نه بدن قوی، به خدا یکی از دوستام حامله نمیشد این قدر ناله و ناشکری کرد تا حامله شد اما چه حامله ای؟؟؟ چه بچه ایی؟؟؟ الان روزی صد بار میگه کاشکی نازا بودم، بچه بیماری ژنتیکی وحشتناکی داره تو رو قرآااااان ناشکری نکنی یا به زور از خدا بخوای