2777
2789
عنوان

مشکلات رحم و ناباروری

304 بازدید | 5 پست

در طب سنتی، ناباروری و مشکلات رحم به عدم تعادل مزاج‌ها و انسداد مجاری بدن نسبت داده می‌شود. علل اصلی ناباروری و مشکلات رحم در طب سنتی عبارت‌اند از:

• سوء مزاج سرد و تر (بلغم): سردی و رطوبت زیاد ممکن است منجر به انسداد رحم و جلوگیری از لقاح شود.
  • سوء مزاج گرم و خشک (صفرا): گرمی زیاد می‌تواند باعث خشکی رحم و جلوگیری از لانه‌گزینی جنین شود.
  • سوء مزاج سرد و خشک (سودا): ایجاد خشکی و گرفتگی رحم می‌تواند منجر به ناباروری شود.

تجمع بلغم یا سودا در رحم ممکن است مانع از حرکت طبیعی اسپرم و تخمک شود.

ضعف کلی بدن و رحم ناشی از کمبود تغذیه مناسب یا فعالیت‌های سنگین ممکن است باعث کاهش قدرت باروری شود.

در طب سنتی، عملکرد نامناسب کبد و طحال می‌تواند منجر به تولید خون ناسالم شده و بر سلامت رحم اثر بگذارد.

مشکلات هورمونی می‌تواند ناشی از سوء مزاج‌های مختلف باشد که منجر به بی‌نظمی قاعدگی و مشکلات تخمک‌گذاری می‌شود.

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

توصیه‌های طب سنتی برای تقویت رحم و باروری

اصلاح مزاج: بررسی مزاج و تعادل آن با استفاده از رژیم غذایی مناسب.

مصرف غذاهای گرم و مقوی: مصرف موادی مانند عسل، خرما، سیاهدانه، زعفران و زنجبیل.

حجامت: انجام حجامت زیر نظر متخصص برای تصفیه خون و بهبود جریان خون رحم.

گیاهان دارویی: استفاده از رازیانه، تخم کتان، دارچین و شنبلیله برای تقویت رحم.

استفاده از روغن مالی: ماساژ رحم با روغن‌های گرم مثل روغن سیاهدانه یا روغن کنجد

البته برای درمان اصولی بهتره از اصلاح مزاج و پاکسازی استفاده بسه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.من باردارم دکتر تشخیص بارداری پوچ داده گفته دو هفته دیگه برم سونو اگه قلب تشکیل نشه سقط کنم از امپول و قرص و کورتاژ وحشت دارم.اگر خدایی نکرده قلب تشکیل نشه میتونم با دمنوش و زعفران و تخم شوید و ...سقط کنم.خیلی نگرانم فعلا گفته ساک خالی حاملگی یک سانتی هست تا دوهفته دیگه از استرس می میرم

مامی کیا ی سابق هستم 
سلام عزیزم.من باردارم دکتر تشخیص بارداری پوچ داده گفته دو هفته دیگه برم سونو اگه قلب تشکیل نشه سقط ک ...

عزیزم عجله نکنید بعضی از جنین ها بخاطر هوش بالای جنین مغز زودتر از قلب تشکیل میشه، صبر کنید انشالله که جنینتون سالم خواهد بود

ولی اگه بارداری پوچ باشه خیلی راحت با قرص خوراکی که دکتر میدن دفع میشه عزیزم نگران مباشید

راهکارهای خانگی هم اگه مشکل خاصی نداشته باشین بله می‌تونه کمک‌کنه