من حدود ی ماهه تو یک شرکتی دارم به صورت آموزشی میرم که خوب طبیعتا حقوق هم نمیگیرم تا حدود 2 3 ماه دیگه استخدام بشم (ولی یاد گرفتم کارم کامل انجام میدم) ولی خوب رئیس شرکت توقع داره من راس 8 اونجا باشم و تا پایان وقت اداری بمونم و حتی 500 تومنم به من نمیده ی چیپس بخرم به نظرتون غیر منطقی نیست؟😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
این فقطازت میخواد کار بکشه و انتظار نداشته باش بعد استخدام بهت حقوق و مزایا عالی بده....من چنین تجربه ای دارم زمان دانشجویی از کلاسم میزدم هرروز میرفتم سرکار یا سریع گرسنه و تشنه از سرکار میومدم میرفتم سرکار هی میگفت فعلا آموزشی وایسا همه کار هم بلد بودم خودشم میدونست اما اصلا ب رو خودش نمیورد و در آخر ینفر دیگه رو استخدام کرد چندین ماه من بدبخت بدون هیچ پولی کلی کرایه میدادم میرفتم وقتمو میذاشتم هیچی