2777
2789

من حدود ی ماهه تو یک شرکتی دارم به صورت آموزشی میرم که خوب طبیعتا حقوق هم نمیگیرم تا حدود 2 3 ماه دیگه استخدام بشم (ولی یاد گرفتم کارم کامل انجام میدم) ولی خوب رئیس شرکت توقع داره من راس 8 اونجا باشم و تا پایان وقت اداری بمونم و حتی 500 تومنم به من نمیده ی چیپس بخرم به نظرتون غیر منطقی نیست؟😐

بهش بگو کارت را بلد شدی ببین زودتر استخدام نمی کنه اگرنه تحمل کن این دوسه ماه را هم که قبول کنه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدرر سخت😖

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

این فقطازت میخواد کار بکشه و انتظار نداشته باش بعد استخدام بهت حقوق و مزایا عالی بده....من چنین تجربه ای دارم زمان دانشجویی از کلاسم میزدم هرروز میرفتم سرکار یا سریع گرسنه و تشنه از سرکار میومدم میرفتم سرکار هی می‌گفت فعلا آموزشی وایسا همه کار هم بلد بودم خودشم میدونست اما اصلا ب رو خودش نمیورد و در آخر ینفر دیگه رو استخدام کرد چندین ماه من بدبخت بدون هیچ پولی کلی کرایه میدادم میرفتم وقتمو میذاشتم هیچی

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

خوب مثل کارمند حق نداره حقوق بگیره وقتی داره مثل بقیه کار میزنه؟

داره یاد میگیره دیگه برای یاد گرفتن یه چیزی هم باید پرداخت کنی 

البته بعضی جاها اندازه کرایه رفت و آمد بهشون میدن 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️