2777
2789
عنوان

خرجی زن تو خونه

99 بازدید | 9 پست

شوهر من بیشتر زندگیمونو داره صرف خاحواده اش میکنه زندگیمون نرماله ولی وابستگی شدید به اونا داره الان چند وقته رفته جایی من خودم دو تومن داشتم خرج کردم فقط به زبون گفت برات پول بفرستم تا تایم واریز حقوقش رسید به رو خودش نیاورد و امروزم گوشیشو خاموش کرد هر چی میشه میگه برا مامانم بخرم اما من کوچیک ترین چیزی غیر خورد و خوراک بخوام میپیچونه و به حسابم مثلا دو تومن میزنه که اونم خرج مصارف خونه میکنم تا هر وقت تمام شد یعنی اگه پنج ماه بر فرض مثال تو کارت بمونه دیگه نمیزنه اونم به کارت خودش میزنه نه من من حقوق کار فعلیم خوب نبکد اما کار جدیدم اگه اکی بشه میتکنه قابل توجه باشه به نظر خودم اگه من خرج کنم مثل اینه که من پولمو میدم خانواده شوهرم بخورن. چیکار کنم به نظدتون که اگه رفتم سر کار شوهرمبازم موظف باشه خرج زندگی رو بده حداقل در حد همینی که هست بلکه هم بیشتر واقعا متنفرم از اینکه من کار کنم بقیه بخورن مرد اگه اینکارو بکنه وظیفه شه ولی زن نه! ما اگه خرج بقیه رو ندیم( که احتیاجی هم به ما ندارن فقط سودجویی میکنن ) پولمون کفاف زندگیمونو میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشکل از منم هست

پس ازش بخواه... خرج درست کن... یبار بگو برای خونه خرید کن خوراکی اینا... یبار بگو میوه بخر... یبار بگو لوازم ارایشی هام تموم شدن یبار مانتو یبار شلوار یبار شال و.... یبار بگو بیا یخچال عوض کنیم یبار قالی یبار مبل... وقتی پولی نباشه دیگه به کسی نمیدع

اره دقیقا باید همینکارو بکنم

من جات بودم سر کارم نمیرفتم... من برم جون بکنم کار کنم خرج خودمو بدم؟ بعد شوهرم بره پولاشو زرتی بده ننش؟ چه فایده از شوهر کردنم خب.. خوشم میاد تو خونه ی شوهر بشور بساب کنم شوهرمم ی قرون خرجم نکنه؟ 

من جات بودم سر کارم نمیرفتم... من برم جون بکنم کار کنم خرج خودمو بدم؟ بعد شوهرم بره پولاشو زرتی بده ...

میخواستم نرم ولی تابستون بیکارر میشم و انتظار دارن برم کلفتی مامانشونو بکنم حداقل میگم سر کارم ولی عمرا اگه پولمو خرج کنم دنبتل راه حل هستم