2777
2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 18 پست
علی چه نامردی بوده اون بخدا مادر بچه کوچیک نه خوب میخوابه نه خوب استراحت میکنه

اونموقعه بچه نداشتم الان بچه قد و نیم قد و شیر خوار دارم خودم کلا جایی نمیرم حتی خونه مادرشوهرم .... مسافرت میرم اونم باشوهرم و بچهام تنها حتی دعوت نمیکنیم کسی باهامون بیاد یه چندباری تو بارداریام رفتم  باهاشون برا هفت پشتم بسه  🤣🤣🤣🤣

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

اونموقعه بچه نداشتم الان بچه قد و نیم قد و شیر خوار دارم خودم کلا جایی نمیرم حتی خونه مادرشوهرم .... ...

حالا خدایی مادر شوهر من خوبه فقط تنبله خخخ مادرمم طفلک مریض ولی خونه آدم بدجنس همون نباید بری دعوتم نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خدایی مادر شوهر من خوبه فقط تنبله خخخ مادرمم طفلک مریض ولی خونه آدم بدجنس همون نباید بری دعوتم ...

من مادرشوهرم خیلی شمره  🙁حتی باردار بودم نزدیک عید میرفتم خونشون انتطار داشت براش فرش بشورم درصورتی ک همیشه میده قالی شویی 🙁شوهرم میگ بارداره دختر مجرد داری بشوره هی میگ من  شانس از عروس نیاوردم 🙄

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

من مادرشوهرم خیلی شمره 🙁حتی باردار بودم نزدیک عید میرفتم خونشون انتطار داشت براش فرش بشورم درصورتی ...

اون صد درصد عروس بوده مادرشوهرش ازش خبلی کار کشیده میخواسته سرشما خالی کنه