2777
2789
عنوان

تشخیص باردارداری ب روشهای سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من 2ماه ازموعدم میگذره و13روزه که امپوله پروژسترون زدم اماپریودنشدم روش سیرو امتحان کردم هیچ بویی حس نکردم ینی میشه من باردارباشم...

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.
سلام من 2ماه ازموعدم میگذره و13روزه که امپوله پروژسترون زدم اماپریودنشدم روش سیرو امتحان کردم هیچ بو ...

خودت ن باید یکی دیگه بوی سیر تشخیص بده....شما دوماه میگذره ازمایش ندادی عزیزم هنو

کدومد انجام دادی گلم خمیرو؟؟؟ ایت روش بتازگی ابداع شده ولی روش سیر میگن صددرصدیه

آررره؛ از کجا ابداع شده؟؟😃

عزیزم لطفا به کسی نگو انجام بده سیر رو؛ بعدم روش سیر واسه کسیه که میخاد ببینه حامله هس یا نه، نه کسیکه خودش حامله س؛ یهو باعث سقطش میشه.

خدایا مرررسی
خودت ن باید یکی دیگه بوی سیر تشخیص بده....شما دوماه میگذره ازمایش ندادی عزیزم هنو

یک ماه پیش ازمایش دادم منفی بود 

متاسفانه کسی نبودکنارم پس نیستم😔

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.
آررره؛ از کجا ابداع شده؟؟😃 عزیزم لطفا به کسی نگو انجام بده سیر رو؛ بعدم روش سیر واسه کسیه که میخاد ...

اعزیزم گفته های من نیست ک بعدم چراسقط ش این واس اونایی هست تازه بیبی چکشون مثیت شده وتواین مدت هیچ دارروی روی جنین تا 4 هفته اثرنمیزاره چون بعضیا ممکنه از بارداریشون خبر نشن وهمچین حکمتی خدا گذاشته 

عزيزم من خمير دندونو امتحان كردم هيچ فرقى نكرد

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....