2777
2789
عنوان

تشخیص باردارداری ب روشهای سنتی

744 بازدید | 44 پست

خانمای ک بتازگی بیبی چکشون مثبت شدبرن انجام بدن ببینیم ایاصحت داره یان؟؟؟؟

خمیردندان:مقداری خمیردندان را در ظرفی ریخته و چند قطره ادرار روی ان بریزیداگر رنگ خمیر دندان ازبین رفت وکف کرد نشانه بارداریست

سیر:(علم ابوعلی سینا) یک عدد سیر راپوست بگیرید بطوری ک زخمی نشود چون اگر زخمی شود باعث سوزش واژن میشود.بعد ان را شسته وداخل واژن قرار دهیدوبمدت 15 دقیقه ب پهلو دراز بکشید اگر بعد ازاین مدت کسی کنار شما بود وبوی سیر رااحساس کرد شما باردار نیستید واگر بوی سیر احساس نشد باردارید 

خانمای تازه باردارعاجزانه میخام این روشهاراامتحان کنید ونتیجشو بیاید بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیر بره تو واژن گیر کنه چی چجوری بیاد بیرون🤔

ب دمش ی کاموا ببندین...البته سیر کوچیکه وبا انقباض رحم درمیاد نیازی ب نخ نیست...قرار نیست ک تا ته بره ی مقدار بره کافیه

والا من باردارم اما جرأت ندارم سير بذارم تو واژنم بيخيال

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
سیر ک اتفاقا عفونت واژن ازبین میبره جرأت چیونداری اگ ضررداشت ک بوعلی همچین راهکاری نمیزاشت

نه من كلا ميترسم چيزى وارد واژنم كنم 

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
باشه عزیز خمیر امتحان کن نتیجشوبگو حتما 

باشه عزيزم ادرار اول صبح بايد باشه؟