2777
2789

ما ی حساب مشترک داریم ک هرماه بخشی از حقوقمونو میذاریم اونجا برای پس انداز و هرچی ک بخریم بنام جفتمون میشه

و ی مبلغیم ماهانه میزنه ب حسابم

و کارت بانکی هرکسیم دست خودشه

خوشم نمیاد کارت کسیو بگیرم دستم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=372711854]خودتون بهش گفتید یا خودش اینکارو کرد؟[/QUOTE

اوایل هرچی می خریدم زنگ می زدم هزینشو کارت به کارت می کرد به فروشنده بعد دیگه خودش گفت زشته پیش فروشنده من همش برای خریدات پول جابه جاکنم فک می کنن من پول دستت نمی دم بعد اون کارت حقوقش و داد دسته من خودم درآمدم خوبه ولی خواستم عادت کنه به خرج کردن پول کارت و هرچقد لازم داشتم خرج می کنم بقیشم کارت به کارت می کنم توکارت خودم نمونه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

چون پول مرد مال خودش و خانمشه

اینک درسته ولی اون بنده خدا هم پولشو تو جوب نمیریزه ک وارد زندگی مشترکش می‌کنه دیگ لزومی نداره وقتی من پول لازم ندارم ازش پول بخوام 

ولی قطعا وقتی لازم دارم موظفه نیاز منو برطرف کنه

پول اگر نیاز داشته باشم میگیرم 

از قبل گفتم نزنه حسابم خوشم نمیاد 

بخشی از اجاره رو من و خودش میده 

بخشی هم مخارج خونه رو با هم میدیم 

دیگه اگر کسی وامی گرفته خودش قسط هاشو میده 

اگر هم خرج ماشینی هست هر شخص برای خودش 

و بله از میزان حقوق و خرج های هم باخبر هستیم 

یه حساب مشترک پس‌انداز و شخصی هم داریم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...