2777
2789
عنوان

هماتوم و سقط

24676 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من تازه به جمع مامانا اضافه شدم...من توی هفته 8 هستم چندروز پیش سونوگرافی دادم که  خونریزی اطراف ساک جنین  به ابعاد 5×10 mm دیده شده...ولی من تو تایم امتحانات هستم و هر روز با ماشین میرم یه شهر دیگه امتحان میدم و برمیگردم حدود 1 ساعت و نیم راهه تا اونجا..الان چند روزه زیر دلم تیر میکشه و کمردردم دارم کسی تا حالا همچین تجربه ای داشته؟چقد احتمال سقط هست؟

میشه واسه خوب شدن حالم صلوات بفرستین🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نیاز به استراحت داری تا اون هماتوم جذب بشه

هر روز توی راه رفتن اذیت میکنه

نمیتونی یه هفته همون شهر بمونی که دائم توی رفت و آمد نباشی؟ 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

منم هماتوم داشتم و ٣ ماهه اول استراحت مطلق بودم

بمون اون شهر تا امتحانات تموم شه هى نرو نيا خدايى نكرده اتفاقى نيوفته

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞

عزیزم نگران نباش منم داشتم. دکتر زنان نرفتم اصلا . اما سعی کن استراحت داشته باشی. منم کمر درد بدی گرفتم. تو ماشین دراز بکش . خونه هم همینطور.

داستان بارداریم رو نوشتم و بعدش اگر خواستی بخون😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1560483/داستان-به-دنیا-اومدن-دخترم-و-بعدش?page=1

عزیزم نیاز به استراحت داری تا اون هماتوم جذب بشه هر روز توی راه رفتن اذیت میکنه نمیتونی یه هفته هم ...

نه اخه اونجا اشنا نداریم من همیشه در رفت و آمدم

میشه واسه خوب شدن حالم صلوات بفرستین🙏❤
واییی خدایا بمیره این هماتومم. دلم خووونه ازش 😢😢 باید استراحت مطلق کنی خطرناکه 

سلام عزیزم شما هماتوم داشتی جذب شد؟؟؟

گر نگهـــــدار من آنست که من میدانم    شیشـــــہ را در بغل سنگ نگـــــہ میدارد
منم هماتوم داشتم و ٣ ماهه اول استراحت مطلق بودم بمون اون شهر تا امتحانات تموم شه هى نرو نيا خدايى ن ...

سلام شما هماتوم داشتی رفع شد؟؟ چیکار کردی

گر نگهـــــدار من آنست که من میدانم    شیشـــــہ را در بغل سنگ نگـــــہ میدارد
سلام شما هماتوم داشتی رفع شد؟؟ چیکار کردی

اره گلم خداروشکر تو ۲۵ هفته رفتم سونو هم جفتم رفته بود بالا. هم هماتومم جذب شده بود.

سه ماه استراحت مطلق کردم. شیاف سیکلوژست هرشب و امپول پرولوتون هفته ای یه دونه. البته داروها ربطی به جذب هماتوم نداره اونا واسه خونریزی که هفته ۱۳ کردم بود.

داروهانو هنوزم دارم مصرف میکنم