2777
2789

گفتم اینجا هم بزارم شاید بدر یکی بخوره ❤️

میخوام راجب یسری چالش‌هایی ک بعضاً برات پیش میاد صحبت کنم

مثلا صبح بیدار میشی دلت نمی خواد درس بخونی 

در واقع بخاطر یکنواختی روزهای کنکوری، احساس خستگی داری

یااینکه از درس خوندن خسته شدی 

همه اینا طبیعیه که

🟢همه روز ها حس مثبتی نسبت به روال کارت نداشته باشی 

🟢ناامید بشی

🟢خسته بشی

🟢و حتی شک کنی به نتیجه گرفتنت 

اما 

چیزی که مهمه اینه که ادامه بدی و وسط راه جا نزنی

همه وقتی شرایط گل و بلبله درس می خونن و ادامه میدن

مهم اینه :

وقتی حس می کنی نمی تونی 

خسته ای 

مریض شدی 

ناامید شدی 

با خانواده دعوات شده

در هر شرایطی که هستی ادامه بدی 

بازم میگم این که همه روزا عالی نیستی طبیعیه 

مهم اینه در هر شرایطی دست از تلاش و ادامه دادن نکشی  

چون اونی برنده است و موفق میشه که تحت هر شرایطی میخونه

و حیفه

لطفا طوری تلاش کن که سال بعد این موقع، خدای نکرده حسرت بهمن ۴۰۳ رو نخوری❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی شدید دارم چی کار کنم؟

اهمال کاری و کمال گرایی هم

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

یه متنی اگه داری در مورد در خفا تلاش کردن برای موفقیت ووبعد یهو همه جا بخورن و دیگه نتونن مانع موفقیتت بشن هم بذار برای من❤

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

مشاوره درسی ؟؟؟؟

مشاور مدرسه و کنکور

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

مشاور چی

مدرسه و کنکور