2777
2789
عنوان

عقد کردم ولی بهانه کرده رفته از طلاق میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7647 بازدید | 233 پست
نگهدارشون.دیروز بهت گفتم. این وسط چیزی نیست که نگران از دست دادنش هستی.اون معرف هم ... اضافی خورده.ب ...

بزرگنرین سرمایه یه دختر آبروشه.  من آبروم رفت . ارزش قدیم رو ندارم دیگه 🥲 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این وضعیت میخواست مرد زندگی بشه؟ با هم مشاوره نرفتین؟

اره یک جلسه گفتیم.  به،مشاور گفت من اخلاقم اینه نمیتونم تغییر بدم مشاورم گفت خب اگر اینطوره تموم کنید. حس میکنم اختلال خودشیفتگی داره 

هم باسوادم هم شاغلم هم مستقلم. ولی از این طلاق لعنتی میترسم

وقتی با سوادی و شاغلی و مستقل چرا انقدر خودتو دست کم گرفتی رفتی به همچین پسری . یکم خودتو بگیر فکر کن از دماغ فیل افتادی . مردا از دختر اویزون خوششون نمیاد . اون پسرم جراح قلب یا دندون پزشک نیست که انقدر سنگشو به سینه میزنی . از این پسرا ریخته توی همه جا . برو با یکی خودساخته و لول بالا نه این هولا که دوروز دختر مردمو عقد میکنن بعد غیبشون میزنه یه روز ننشون میگه دختره رو ول کن یه روز خودشون از یکی دبگه خوششون میاد

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

این چه حرفیه؟ مگه شما کار خلاف انجام دادی؟

دید بدی که به دختر مطلقه دارن تو منطقه ما آزار دهندس.  همه جای ایران طلاق سخته منطقه ما سختر

اره یک جلسه گفتیم. به،مشاور گفت من اخلاقم اینه نمیتونم تغییر بدم مشاورم گفت خب اگر اینطوره تموم کنی ...

زحمت کشیده. 

پس برا چی اومده ازدواج کنه؟

کاش قبل عقد میرفتین پیش مشاور ، شاید همون موقع ردش میکردی. 

تاپیک قبلیم هس. از اول عقد سرد شد . خیلی سرد و بی روحو و بد اخلاقه. فک میکنم اختلال خودشیفتگی داره

خوبه فهمیدی بعصی ها خودشون رو کنترل میکنن و مخفی میکنن و نمیزارن کسی بفهمه و بعد ازدواج یا بچه بروز میدن و  میفهمن و راه نجاتی هم ندارن 

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

پس حتما از یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت بگیر و با آگاهی پیش برو.ممکنه بتونی از مهریه ت به عنوان اهرم ...

مشاور میگه زود اقدام نکن ممکنه در آینده حس پشیمونی داشته باشی . وکیل هم میگه ولش کن آدم نیس بیا طلاق بگیر 

کسی که همین اول راه ولم کرده بعد ازدواج اصلا پیداش نمیشه تو خونه. میدونم طلاق راه درسته ولی از راه ...

ببخشید خیلی چاق یا خیلی لاغر نیستی شاید بعد دیدن بدنت سرد شده اخه این چیزا خیلی زیاد شده واسه اینکه فیلم های پ ورن میبینن

دید بدی که به دختر مطلقه دارن تو منطقه ما آزار دهندس. همه جای ایران طلاق سخته منطقه ما سختر

نمیخوام شعار بدم. 

بله نگاه دیگران اثر میذاره.

ولی خودت رو باید اولویت قرار بدی.

برای مثال بری تو زندگی با چنین فردی و بعد مشکل داشته باشی یا با بچه بخوای جدا بشی ، همین آدم ها میان کمکت کنن؟؟؟