امروز پیش رلم بودم که داخل گوشیم رفت به رفیقش زنگ زد کارش داشت رفیقش جواب نداد با گوشیم رفت بهش پیام داد بعدش اومد بیرون رفت داخل برنامه ها اونجا دید با یکی دو تا از پسر حرف زدم و باهاشون رفتم بیرون هرچی اولش ناراحت شد یکم رفت تو خودش بعدم ازم پرسید که چرا حرف زدم ولی بعد چند دقیقه خودش اوکی شد و ازم معذرت خواهی کرد و جالبش اینجاست که حرفی از جدایی اینا هم نزد به نظرتون چرا هنوزم باهام مونده ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس نگو باهم فرق دارن.همه یه مدلن فقط جلدا فرق داره.منی ک اینو میگم تموم زندگیمو سختی کشیدم تو جامعه بودم با هر تیپ ادمی کار کردم تو محیط های مردونه مث یه مرد جون کندم.اینا هوسه غریزس،بیماریه،پسری که پی زندگی سالم باشه نمیره خواستگاری کسی ک مچشو گرفته.اگرم بره مریضه چون محاله بتونه بیخیال بشه یا نکوبه تو سره طرف.تو زندگیشون هرچی بشه اون زخمه جاش درد میکنه
فعلا به رابطت زمان بده ببین پیشنهاد رابطه و اینا میده یا نهاین ادم یا خیلی،سیریشه یا عاشق.باید رابطه ...
چند بار هم خواستم جدا بشم میدیدم بعد چند دقیقه با گریه زنگ میزد یا خودش دعوا میکرد میرفت دو دقیقه بعدش خودش بهم زنگ میزد معذرت خواهی میکرد با اینکه مقصر من بودم چند بار خواستم جدا بشم قرص خورد رفت بیمارستان
با یه لگد بزن دره باسنش بگو سیک کن حرومزاده.نیازشو قبل ازدواج میخواد با دختر مردم رفع کنه؟مگه تو وسیله رفع نیازی؟بگه میام خواستگاریت ولی قبلش باید چک کنم؟وا دختر مگه تو عقل نداری.
چند بار هم خواستم جدا بشم میدیدم بعد چند دقیقه با گریه زنگ میزد یا خودش دعوا میکرد میرفت دو دقیقه بع ...
این ادم سیریشه.اگه این تورو گرفت اسممو عوض میکنم.اینا ترس از رها شدن دارن به هر نحوی خودشونو ب طرف وصل میکنن.مشکلات روحی دارن شک نکن ب حرفام تا میتونی ازش دور شو مدت خیلی کمی بگذره بد جور موی دماغت میشه
شک نکککن حتی یک لحظه.برات دردسر میشه.تهدیدت میکنه ک باهاش بمونی و هزار چیز دیگه.اخه مرد برا نکه داشتن دوس دختر گریه میکنه؟این طبییعیه؟عذت نفس نداره کسی ک اینو نداره پس هیچی نداره نه غرور نه مردونگی ک اکه داشت با دیدن چت هات باید کات میکرد.یه جای کار نمیلنگه ب نظرت؟