2777
2789

سلام

میخوام ببینم در روماتیسم کدوم قسمت زانو ورم میکنه؟ و اگه ورم کرده باشه حتما درد داره مفصل زانو؟ با لمس هم درد داره؟

خواهش میکنم کمک کنید من شدیدا نگران هستم و اگه روماتیسم داشته باشم زندگیم نابود میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روماتیسم تا اونجایی که من دیدم و شنیدم استخون ها تغییر شکل میدن و اعضای بدن درگیر میکنه ممکنه یکی مشکل تنفسی پیدا کنه توی هرکسی یه جوره

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

ندیدم اما مادرشوهرم قبل اینکه عروسشون بشم داشته و الان سالمه مشکلی نداره و ظاهرا مشکل رماتیسمشم برطرف شده

قبلا شمال زندگی میکردن کارشم زیاد بوده اینکه درگیر روماتیسم میشه

اما بعدا انتقالی میگرن کارشم سبک میکنه نشکلش حل میشه

کلا ژنشو دارن اگر رعایت نکنن ممکن فعال بشه

روماتیسم تا اونجایی که من دیدم و شنیدم استخون ها تغییر شکل میدن و اعضای بدن درگیر میکنه ممکنه یکی مش ...

رماتیسم شدیدوحادباعث تغییرحالت استخوانهامیشه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
آره اگه زود تشخیص داده بشه میشه جلوش گرفت

بهترین درمانش درکناردارواینه که جاهایی که رطوبت داره زندگی نکنندوغذاهای سروترنخورندوترشیجات ولبنیات باطبع سردوبرنج کم کم مصرف کنند

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

مامانم ۲۵ساله متاسفانه رماتیسم داره هرماه دکترمیره ااگه دارواستفاده نکنه استخواناش تغییزورشکل میگرفت سرماخیلی تاثیر بدمیذاره بایدحتما چیزای گرم بخوره وخودشوبپوشونوکوچکترین سرمااذیتش میکنه وکارهم زیادنیایدانجام بده به قرص وداروهم عادت کرده خداهمه مریضاروشفابده گلم شماهم زودترمشکلت حل شه

درهوایت بی قرارم بی قرارم روزوشب
بدون لمس و دست زدن هم درد میگیره

من زانوم ورم داره ولی درد نداره! تموم مفصلای بدنم صدا میده ولی درد نداره

کمرم خیلی درد داره، ماهیچه هام خسته و کوفته ست و فقط وقتی راه میرم مچ پام و ساق پام درد داره