بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ما پک خون گیری نیاوردن فقط روز زایمان خودشون اومدن و انجام دادن.
بذارش یخچال ضرر که نداره.
فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
با تست HLA هر کدوم ۱۱ میلیون شد،،دوتاش ۲۲ میلیون برای قل دوم ۲۲۰ هزار تخفیف فقط دادن یه هزینه ای هم دفتر نمایندگیشون گرفت جدا ازمون.
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من میخواستم برای ثبت نام خون بند ناف اقدام کنم یه جا گفته مایل به تست hla هستید؟ نمیدونم هزینش چقدره و آیا واجبه؟ شما انتخاب کردین؟
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
برای من دوقلو هستن هزینه اش دو برابر حساب شد.با تست HLA هر کدوم ۱۱ میلیون شد،،دوتاش ۲۲ میلیون برای ق ...
عزیزم من میخواستم برای ثبت نام خون بند ناف اقدام کنم یه جا گفته مایل به تست hla هستید؟ نمیدونم هزینش چقدره و آیا واجبه؟ شما انتخاب کردین؟
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
عزیزم من میخواستم برای ثبت نام خون بند ناف اقدام کنم یه جا گفته مایل به تست hla هستید؟ نمیدونم هزینش ...
سلام عزیزم بله انتخابش به اختیار خودتونه و واجب نیست...یه درصد قیمتی رو بالا می بره...بله ما انتخاب کردیم اما واجب نیست اختیاریه.
1
5
10
15
20
25
30
35
40