آنقدر خوابم میومد گیج بودم ولی نخوابیدم ۳ ساعت غذا درست کردم پلو خورشت مرغ
بعد بیدار شد اخماش توو هم ی تشکر نکرد
خدا منو بکشه ک ازدواجنکنم براچیم بود شوهر
خسته ام خوابم میاد
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کلا جلو مردا از خودگذشتگی نکن چون زیاد اهل تشکر و قدردانی نیستن . یه جوری زندگی کن که بعدا نگی چرا زیادی از خودم مایه گذاشتم . اینو با ۹ سال سابقه زندگی مشترک و تجربه چند تا زندگیه دیگه که از نزدیک دیدم بهت میگم .
دقیقا. گاهی خانم ها به خودشون فشار میارن و انگار دوست دارن تو همه چیز فداکاری کنن. اینجور وقت ها میت ...
اره دیگه این اشتباهو تکرار نمیکنم
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
کلا جلو مردا از خودگذشتگی نکن چون زیاد اهل تشکر و قدردانی نیستن . یه جوری زندگی کن که بعدا نگی چرا ز ...
دقیقا دیگه این اشتباهم تکرار نمیکنم