اینقدررر تو رابطه قبلیم سر شکسته و تو ذوقم زده شد و طرد شدم که الان هیییییچ کسو دوست ندارم هیچ حسی ب جنس مخالف ندارم .... نه عشق قبلیم ن هییییچ کسی
اگر لهترین و خوشتیپ ترین پسر هم بیاد طرفم نمیتونم حسی بهش داشته باشم. چیکار کنم ؟ اصلا دست خودم نیست دلم برا عشق و احساسات تنگ شده دوتا خاستگار خوب هم دارم ب این خاطر جواب ندادم هنوز
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.
تبریک میگم تازه عاقل شدیچرا باید اونقدر خودتو زیر پا بذاری که طردت کنن؟!اصلا به اون روزا برنگردی بهت ...
ولی زندگی بدون احساس خو ارزش نداره. بابا من ب حدی بی حس شدم ک حتی دوست ندارم ی پسر بغلم کنه یا بهم محبت کنه اصلا احساسی ندارم دلم نمیخواد محبت شنیدن رو حتی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی زندگی بدون احساس خو ارزش نداره. بابا من ب حدی بی حس شدم ک حتی دوست ندارم ی پسر بغلم کنه یا بهم ...
این بیشتر شبیه زده شدنه
تو خوشت نمیاد چون قبلا تجربه خوبی نداشتی نه اینکه خنثی باشی
مطمئن باش وقتی طرفت درست باشه این احساسات ناخودآگاه بهت هجوم میارن
تو هنوزم همون آدمی فقط احساس ناامنی میکنی و این طبیعیه
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.