خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همچي خریدم لباس کفش و کیف لوازم آرایشی لوازم تحریرعالیه خیلی خوبهفقط حیف باید جدا هزینه ارسال بدی
عزیزم از همین باسلام یا دیجی؟
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
همچي خریدم لباس کفش و کیف لوازم آرایشی لوازم تحریرعالیه خیلی خوبهفقط حیف باید جدا هزینه ارسال بدی
از دیجی کالا خرید کردی یا باسلام
من کیف خریدم خوب بوده مشکلی نداشته فقط عکسش یکم قشنگ تر بود که این تو اکثر خریدای اینترنتی هست یکبار ...
کفش سایز استاندارد میارن ؟
من کفش خانومی ۳۸ هستم کفش اسپرت ۳۹ چکار کنم ؟
اویز ماشین خریدم من یبار ولی جاریم زیاد خرید میکنه میگه خوبه
از با سلام یا دی.جی کالا؟