2777
2789

سلام پسرم میخوره

چطوری حالش بد میشه؟ چه زمانی میخوره؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام پسرم میخورهچطوری حالش بد میشه؟ چه زمانی میخوره؟

هفده سالشه تازه دو شبه میخوره اونم نصفه،نمیدونم میگه حالم بد میشه انگار تو این دنیا نیستم گیج و منگم،پسرتون چند سالشه?چند وقته میخوره?مشکلی نداشته?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه‌جوری حالش بد میشه؟ من برادرم یه دوره‌ای میخورد. سرگیجه میگرفت و پشت سرش درد میگرفت و به‌ نور حساس شده بود که از بین نرفت برای همین قطع کرد دکترش.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
هفده سالشه تازه دو شبه میخوره اونم نصفه،نمیدونم میگه حالم بد میشه انگار تو این دنیا نیستم گیج و منگم ...

هشت ساله اش هست دوماه هست میخوره 

البته ریتالین هم میخوره 

والپروات سدیم هم میخوره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چه‌جوری حالش بد میشه؟ من برادرم یه دوره‌ای میخورد. سرگیجه میگرفت و پشت سرش درد میگرفت و به‌ نور حساس ...

میگه انگار تو این دنیا نیستم حالت‌های عجیبی میشه گینج و منگ میشه،دکتر چرا به برادرتون داده بودن?مشکلشون چی بود? 

میگه انگار تو این دنیا نیستم حالت‌های عجیبی میشه گینج و منگ میشه،دکتر چرا به برادرتون داده بودن?مشکل ...

برادر منم حالت گیجی رو داشت و بی‌حالی رو. مشکل تمرکز و پرخاشگری داشت عزیزم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
چند سالشه عزیزن?جایگزین قرص چه قرصی دادن دکتر?الان بهتره برادرتون?

اون موقع ۱۲ ۱۳ سالش بود عزیزم. بعدش فکر کنم اگه اشتباه نکنم ریتالین جایگزین کرد ولی دیگه بعد یه مدت کلا قطع کرد خود برادرم سر‌خود بزرگتر که شد. الان خداروشکر خیلی بهتر شده ولی خب مشکل تمرکزش همچنان هست صرفا چون هنوز دانشگاه نرفته خیلی به مشکلی نخورده فعلا. اون زمان دکترش تشخیص دقیق نداده بود ولی راستش الان من و مادرم فکر میکنیم ای‌دی‌اچ‌دی داره.

مشکلی نداشته با خوردنش?

نه خوبه براش تاثیر مثبت داشته خداروشکر 

سلام ریسپریدون بشدت خواب آوره اگه تو طول روز باشه

شب بهتره اما حس گیجی و سبکی سر و تمرکز نداشتن و...

جزو عوارضشه   که حدا اقل ده روز طول میکشه تا با بدن 

سازگار بشه اگه نشد به دکترشون بگین. که جایگزین کنه

و کلا بگین از داروهای جدید و کم عارضه تر و خارجی

براشون بنویسه

چکاب کلی خونی و هورمونی برای نوسان هورمونا یا کمبود

ویتامینا بخصوص دی و بی و زینک....

اگه مشاوره و تراپی اول ببرین که انگیزه و امید بهشون

بده بهتره و بعد روانپزشک

نقشه مغزی رنگی دقیق با درصد نشون میده که سطح 

استرس یا افسردگی یا وسواس تا چه حده  

کلا همیشه روی یک برگه شرح حال دقیقی بنویس 

چند جمله از آسیبهای گذشته  و وزن و اشتها و خواب و....

میدونم سختته ولی خودت قوی باش و نذار بخودش تلقین

کنه مدام . الهی که رو به سلامتی کامل برن

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲