2777
2789
عنوان

دلیل لکه بینی یک هفته بعد پریود چیه

2681 بازدید | 18 پست

یک هفته از پریودم گذشته بود لکه بینی افتادم الان یک هفتست لکه قهوه ای دارم

چه کنم 

خطرناکه برم دکتر ؟؟چی بخورم قطع شه؟؟

کسی اینجوری بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیستت با دارو رفع شد؟؟من تنبلی تتمدانم دارم پلی کیستیکم

منم پلی کیستیکم 

نه واسه بچه رفتم دکتر چکاب ک فهمیدم کیستای ریز دارم دارو داده فعلا یک ماهی میشه دارم میخورم هنوز تموم نشدن برم چکاب کنم ولی چند روزه زیر دلم سفته و سمت راست دلم تیر میکشه

نمیدونم دو دلم چخبره🙄😂

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

منم اقدام بودم چندماه دارو خوردم یهو داروهامو قطع کردم شاید بخاطر اونه لک افتادم

ویتامین دی هم میخورم پایین بود 

چرا قطعش کردی 

باردار ک نشدی؟ 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

ویتامین دی هم میخورم پایین بود چرا قطعش کردی باردار ک نشدی؟

باردار نشدم کلا بیخیال دوا درمون شدم قطع کردم 

الدی میخوردم میخواستم ای یو ای کنم زد ب سرم گفتم اصلا بچه نمیخوام قطع کردم

باردار نشدم کلا بیخیال دوا درمون شدم قطع کردم الدی میخوردم میخواستم ای یو ای کنم زد ب سرم گفتم اصلا ...

تحت فشار بودم هی نمیگرفت استرسی شده بودم دوادرمونم خرجش زیاد بود

باردار نشدم کلا بیخیال دوا درمون شدم قطع کردم الدی میخوردم میخواستم ای یو ای کنم زد ب سرم گفتم اصلا ...

ای یو ای خطرناکه 

مگه چند وقته اقدامی 

از راه گیاهی برو جلو اضافه وزن نداری؟ 

من این ماه 4 تا بی بی چک زدم دوتاس هاله داشت دوتهش صدی به نود منفی بود نمیدونم چه کلم امروز یه هفته میشه عقب انداختم

ای یو ای خطرناکه مگه چند وقته اقدامی از راه گیاهی برو جلو اضافه وزن نداری؟

۵ ماه اقدام بودم نگرفت نه اضافه وزن ندارم

کلا بیخیال بچه شدم این لک لعنتی ولم نمیکنه