2777
2789
عنوان

افسردگی بعد خیانت

471 بازدید | 16 پست

دوستان نیاز به دلگرمیتون دارم دوستان من بچه معلول دارم و خودمم بیمارم اما اصلا بابتش افسرده نیستم و با دل و جون بهش میرسم اما مشکل من خیانتیه ک دیدم دلم برای خودم خیلی کبابه یاد کارام میفتم گریم میگیره هر چی پول و طلا داشتم دادم بهش دلم براش می‌سوخت فک میکردم بدهی بالا آورده اما اون داشت زندگیشو با یکی دیگ میساخت ک بره یا مثلا دست روم بلند میکرد و موهامو میکشید وسایلمو خرد میکرد بااینکه میدونست مریضم سرطان دارم اما من میگفتم شاید ب خاطر زبون تند من و فشار کاریش و مقروض بودنشه باز میرفتم بوسش میکردم بغلش میکردم میگفتم بخشیدمت ک باهام آشتی بشه یا التماسش میکردم توجه کنه محبت کنه کل دوران مریضیم و شیمی درمانی و...تنها بودم اما میگفتم بیخیال بنده خدا برای زندگیمون سرکاره درحالی ک با پارتنرش شمال و کیش بودن خود همسر و اون خانوم اعتراف کردن یا مثلا همسرم رغبتی نداشت بهم میگفتم بنده خدا حق داره من همش مریضم و به خودم نمی‌رسم این دماغ و شکم گنده حق داره نیاد سمتم موهامم همه ریخته بود و سفید شده بود چون شیمی درمانی میکردم اما غافل از اینکه اون قبل تر از اینکه من از ریخت و هیکل بیفتم بااون خانوم در ارتباط بوده دلم برای گریه هام و التماس هام و دل سوزی هام میسوزه خونوادش خیلی رفتار نامناسبی داشتن بامن اما میگفتم فدای یه تار موی همسرم جوابشونو نمیدم  چون شوهرم عشقمه خیلی بابت این مسائل پشیمون و افسردم دوستان نفرینم نمیتونم بکنم بدمیدونم پس چه جوری تسکین پیدا کنم😔😔😔💔💔💔 

🥲قربونت برم که انقدر قوی هستی

حق داری ناراحت باشی

مخصوصا بخاطر اینهمه لطف و فداکاری که کردی ولی در عوض اینطوری بهت برگردوند

میدونم باید خیلی حواست به خودت باشه و به خودت عشق بدی و از خودت محافظت کنی تا بتونی راحت تر این دوران ناخوشایندو پشت سر بزاری..

الهی ..درک  میکنم خیانت منم دارم میکشم .اینا بهونه زنم پیشم نمخوا.....توجه نمیکنه ..یا هرچی بهونه برای اینکه عذاب وجدانشو نگیرن ..لعنت به هرچی خیانتکاره ..نمیدونم چه جوری میشه فراموش کرد ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ب خدا واگذارکن گلم ببین خدا خودش چجوری اونجورک صلاح میدونه حقتو میگیرهچون خدامیدونه دقیقا کجا بز ...

آخه همه میگن این چیزا خرافاته کیو دیدی خدا انتقامشو بگیره ازش