2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی خیال تو دوره زمونه ای که لیسانس و فوق لیسانس هم آنچنان بالا نیست حرف از مدرسه میزنی؟؟

والا خیلی لیسانسه ها هستن تو سر میزنن واسه کار هیچ کاری هم گیرشون نمیاد ولی اونی که درس نخونده یه کار واسه خودش دست و پا کرده 

خیلی فرق داره اون که سواد نداره رفته آرایشگر شده پول پارو میکنه اونی که سوادم داره نشسته ک.. و.. ن ب ...

اولا آرایشگر باسواد هم داریم

دوما مگه هرکی درس خونده به این نقطه رسیده و هرکیم نخونده به این نقطه نرسیده؟ 

این چه منطقیه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

خیلی ناراحتن.مادرش بهم زنگ زد گفت نصیحتش کن جواب منو نمیده منم امروز کلی باهاش حرف زدم میگه حوصله در ...

دختره یا پسر حداقل بره یه کار فنی یا اگر دختره ارایشگری خیاطی هنری چیزی یاد بگیره والا درامدش از یه دیپلمه بی هنر بیشتره همه که دکتر نمیشن 

اگه می‌نوشت home school می‌فهمیدم بعدش چقدر خره بلد نیست از زبان مادریش استفاده کنه

معادل فارسیش چیه؟ اتفاقا تو همین تاپیک دیدم اونایی که از بی‌سوادی دفاع میکنن چقدر حرف زدن و کلماتشون زننده است 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

والا خیلی لیسانسه ها هستن تو سر میزنن واسه کار هیچ کاری هم گیرشون نمیاد ولی اونی که درس نخونده یه کا ...

اونی که لیسانس داره هم میتونه شغل اون درس نخونده رو داشته باشه ولی خودشو در حد اون شغل نمیبینه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خیلی فرق داره اون که سواد نداره رفته آرایشگر شده پول پارو میکنه اونی که سوادم داره نشسته ک.. و.. ن ب ...

اون آرایشگری که پول پارو میکنه به جز سواد تحصیلی سواد مالی و سواد اجتماعی و خیلی سوادای دیگه هم داره یعنی هم سواد تحصیلی داره هم سواد های دیگه

اون آرایشگری که میگی سواد نداره همونم مجبوره باسن بچه بشوره شوهرش سیرش کنه وگرنه درآمدش به جای بدردبخوری نمیرسه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چرا ورزشکارا تو سن کم پولدار میشن ولی کسایی که درس میخونن اینطور نیستن

میخای بری دنبال ورزش؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍