دوره قبل یه قرص لاغری مصرف کردم باهاش استپ وزنی گرفتم و وزن کم نکردم وقتی قطعش کردم فوق العاده بی حال و بی جون شدم قشنگشبیه معتادا ، دوباره شیطون گولم زد گفتم بذا یه قرص دیگه مصرف کنم لاغر شم و مجدد یه قرص دیگه خریدم با این وزن کم کردم ولی به پیشنهاد کسی که ازش خریدم هر پنج روز یروز این قرصو نمیخورم و اون یروزی که اینو نمیخورم شبیه مرده ها میشم نمیتونم از جام بلند شم ، دلم برای بچم میسوزه روزایی که نمیخورم مث جنازه دلم میخواد همش بخوابم وقتاییم که میخورم انقد مودی میشم شبیه ادمای دیوانه یه ثانیه خوبم یه ثانیه بد،بعد از ظهرم که اثر قرص میره افسردگی میاد سراغم و دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم ، من الان میدونم که به قرصای لاغری معتاد شدم و به خاطر ۳-۴ کیلو اضافه وزن خودمو اسیر کردم و واقعا از خودم عصبانیم ،نمیدونم چکار کنم این لعنتی از بدنم بره بیرون ، مث یه سم تو وجودمه همش دلم میخواد برم سمتش ، میشه کمکم کنید یچیزی بگید بتونم بذارمش کنار و وقتی میذارمش کنار انقد حالم بد نباشه ، خسته شدم از زندگی که برای خودم ساختم ، اسم قرص نپرسید به هیچ عنوان نمیگم ، نمیخوام کسی به بدبختی من دچار بشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.