2777
2789
عنوان

خانمای متاهل نیاز به مشورت دارم

154 بازدید | 11 پست

یماه هست که شاغل شدم ، از صبح تا عصر سرکارم. شغل همسرم شیفتیه ، یک هفته صبح تا عصر ، و یک هفته عصر تا اخر شب.

هفته ای که شیفت عصره فقط صبح میبینمش و اخر شب قبل خواب. راستش از اول هم با کارکردنم مخالف بود ولی من انقد از خونه بودن و کاری نکردن کلافه شده بودم که به کار نیاز داشتم ، تصور اینکه الانم بخوام کارمو ول کنم برام خیلی سخته ، از طرفی هم شغلم رو زندگی متاهلیم تاثیر گذاشته و این چند روز خیلی فاصله بینمون احساس میکنم ، شب که میاد خونه دیگه انقد خسته ام که هیچ انرژی ای ندارم ، فقط شام میخوره و میخوابیم.

خیلی فکرم مشغوله ، خیلی ناراحتم از این وضعیت ، بین شغلم و وقت گذروندن با همسرم موندم. واقعا نمیدونم چجوری درستش کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب خیلیا شاغلن بنظرت این دلیل اصلی فاصله ست؟؟

اره مطمعنم همینه.

اون میتونست خستگیشو کنترل کنه و باهم تایم بگذرونیم ، ولی من خوابم که میاد نمیتونم جلو خودمو بگیرم

خودت هم خسته ای یا فکر میکنی کارت جوری نیست که خودت توان ادامه داشتن داشته باشی یا از اسیبی که به زندگی زده ناراحتی یا فقط بخاطر مخالفت شوهرت ناراحتی ؟

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

اره مطمعنم همینه.اون میتونست خستگیشو کنترل کنه و باهم تایم بگذرونیم ، ولی من خوابم که میاد نمیتونم ج ...

فقط باید بدنتو عادت بدی چون تازه شروع کردی اولش سخته کم کم بدنت عادت می‌کنه بیدار میمونی

خودت هم خسته ای یا فکر میکنی کارت جوری نیست که خودت توان ادامه داشتن داشته باشی یا از اسیبی که به زن ...

از آسیبی که به زندگیم زده ناراحتم.

کارمو خیلی دوست دارم ، ولی احساس میکنم اگه همینطور ادامه پیدا کنه تهش به خیانت یا غریبه شدنمون ختم میشه.

دلم میخواد یه راه حلی باشه که هم شغلم هم زندگیمو حفظ کنم

از آسیبی که به زندگیم زده ناراحتم.کارمو خیلی دوست دارم ، ولی احساس میکنم اگه همینطور ادامه پیدا کنه ...

اکثر زوج ها دو بار در هفته رابطه دارن یعنی اونقد خسته که برای اون دو بار حوصله نداری؟ فکر نکنم اینطوری باشه پس شوهرت حق نداره برای خیانت

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

اکثر زوج ها دو بار در هفته رابطه دارن یعنی اونقد خسته که برای اون دو بار حوصله نداری؟ فکر نکنم اینطو ...

نه ، ولی برای مایی که هرشب باهم بودیم و همیشه با کلی انرژی و خنده باهم وقت میگذرونیدیم شرایط الان یه پسرفت خیلی زیاده. میترسم کم کم تبدیل به یه خلا بزرگ بشه

نه ، ولی برای مایی که هرشب باهم بودیم و همیشه با کلی انرژی و خنده باهم وقت میگذرونیدیم شرایط الان یه ...

اهان پس اینو نمیدونم باید از کسایی که تو شرایط شما هستن بپرسی شاید کسی باشه هم شاغل باشه هم از نظر رابطه اینطوری باشه