2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا اگاهی رو ب عاشقان حضرت مهدی عج میدمیک گفتن اگه میخاهین در زندگیتون موفق بشید امام زمان عج رو را ...

امام چکار به عروسک های ما دارن عجبا 

باید عروسکمونم دور بندازیم؟ 🤔

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من بیشتر براشون صلوات و توحید می‌فرستم شبا قبل از خواب💚🌷مرسی عزیزم

خووب میکنی عزیزم

نمازت رو ب تاخیر ننداز گلم ،مثلا میگفت پنج تا دختر رو درلباس عروس بهم نشون دادن ک یکیش بلندشد وایساد گفتن کسانی ک در نماز تاخیر میکنن بهره ای از ازدواج نمیبرند ک ایشون ب اون خانم مذکور میرن میگن دخترم شما نمازت رو ب تاخیرمیندازی میگه نمازصبحم قضامیره 😔💔

اگه خدا بهش اجازه بده بله میتونه، شما خودتون هم میتونین صحبت کنید اما جواب بشنوید بسته ب اعمال و اذن ...

خوب پس بهش بگو از طرف من با یه شهید صحبت کنه میگی؟بله خودم صحبت میکنم بله گاهی جواب هم میگیرم یعنی همه میتونند ولی به قول شما باید کم گناه باشی 

حکم گرفتن رو نمیدونم والا

خووب میکنی عزیزمنمازت رو ب تاخیر ننداز گلم ،مثلا میگفت پنج تا دختر رو درلباس عروس بهم نشون دادن ک یک ...

من خدایی گوش شیطون کر نمازم قضا نشده ولی هنوز مجردم

البته ازدواجی که باعث عاقبت بخیری باشه خوبه

یعنی چی یه مرتبه ای وجود داره که حضرت اونجا رو مدیریت میکنند؟علامه کورانی فک کنم کامل شرح دادن در کت ...

عزیزم اون مرتبه جایی هست ک ب پرونده مردم رسبدگی میشه ایشون وکیل مردم هستن ایشون میفرماید ک مورد تاییدم هستن یا شفاعتشون میکنم ک خداوند حکم رو با توجه ب اون پرونده صادر میفرماید

ایشونم ک یار حضرت هستن ب اونجا و ب پرونده ها دسترسی دارد اما گفتش بشدت سخته گفت پرونده خانومی رو دیدم موندم چی بگم گفت با زبونش غلدری کرده بود گفت نمیتونستم نظر بدم میترسیدم گفت خیلی مرتبه سختیه چون مثل دادگاه میمونه 

رضایت آقا ام پیروی از ولی فقیهه هست دیگه در حال حاظر

ن جانم ایشون مستقیما ب خود حضرت مهدی عج خدمت میکنن ک درخدمت و تقرب خدا هستن و لاغیر

برای حکومت و سازمان و هیچ فردی کاری نمیکنن ب هیچ جا وصل نیستن 

امام چکار به عروسک های ما دارن عجبا باید عروسکمونم دور بندازیم؟ 🤔

ببخشید یادم رفت بگم ، گفتند اینها تعداد شیاطین رو زیاد میکنه

شیطان وجود نداره یعنی جوون نداره از جوون مردم و اشیا استفاده میکنه بعدم یدونه نیس ک انواع و اقسامش هست مثل بچه پیر جوون ب اشکال مختلف درمیاد 

ن جانم ایشون مستقیما ب خود حضرت مهدی عج خدمت میکنن ک درخدمت و تقرب خدا هستن و لاغیربرای حکومت و سازم ...

مشکوکه 

دکان هست انگار

اگر ولی فقیهه رو قبول ندارن ارزشی نداره پس

یکم مطالعه کنید متوجه میشید

خوب پس بهش بگو از طرف من با یه شهید صحبت کنه میگی؟بله خودم صحبت میکنم بله گاهی جواب هم میگیرم یعنی ه ...

عزیزم میدونین باید چی کنید ک ب اون درجات برسید تقوا و صبر داشته باشید ،خوش خدمتیتون رو ب الله تعالی با هرعمل نیک و عبادت پسندیده و همیشه ب یاد خدا و درخدمت و یاری کردن امام زمان عج بودن سبب میشه ب اون درجات برسید