2777
2789

به نظرم کمک کردن به نیازمند ها بهترین نذره

اون خدابیامرز چه فرقی براش میکنه قبرش تمیز باشه یا نه

ولی قطعا کمک کردن به یه فرد نیازمند خیلی تو زندگیش تاثیر گذاره

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بابا طرف مرده استخونشم پودر شده تموم شده رفته شستن قبرش چه فایده ای براش داره تورو خدا یکم پیشرفت کن ...

تیتر که مشخصه

تو مود فکریت نیس وارد نشو حرفم نزن

همین شما ک پیشرفت کردی کفایت میکنه!🤪

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من یکبار نذر کردم مزار پاک چهل شهید گمنام رو بشورم

حاجتم گرفتم

حتی اگر حاجت نگیری حس معنوی خیلی خوبی داشت

اشتباه نکنم قطعه ۴۴-۴۵ بهشت زهرا مخصوص شهدای گمنام هست

بهشت روی زمین💔❤️

بابا طرف مرده استخونشم پودر شده تموم شده رفته شستن قبرش چه فایده ای براش داره تورو خدا یکم پیشرفت کن ...

شهدا زنده ان 

الان کسی صدات زد بیای تو تاپیک😐😐😐😐

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

مگه کسی به زور بردتت الان؟

عقایدتت محترمه تا جایی که نخوای به بقیه تحمیلشون کنی لطفا برای خودت نگهشون دار 

به نظرم کمک کردن به نیازمند ها بهترین نذرهاون خدابیامرز چه فرقی براش میکنه قبرش تمیز باشه یا نهولی ق ...

ماها ک دنبال اینکاریم اعتقاد داریم

ب وصینامه اون شهدام عمل میکنیم تا حدودی

و قطعا از اولین اولویتامون رسیدگی ب نیازمندا در حد توانه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

میتونم بدونم پیشرفت رو تو چی میبینی؟

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

ماها ک دنبال اینکاریم اعتقاد داریمب وصینامه اون شهدام عمل میکنیم تا حدودیو قطعا از اولین اولویتامون ...

خودتون مختارید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

هر کسی که از دنیا رفته روحش هنوز وابستگی هایی به این دنیا داره و هنوز میتونه اینجا حضور داشته باشه مخصوصا شهدا

جسم طبق امور دنیایی از بین رفته اما روح پایدار و حاضره

هر وقت برای کسی که فوت کرده فاتحه بفرستیم یا به آرامگاهش سر بزنیم اون روح شاهد و ناظره و از اینکه کسی یادش کرده خوشحال میشه

اگه به وجود روح اعتقاد نداری که بحثش جداست