2777
2789
عنوان

مزون دلاوری دزد و کلاهبرداره

1241 بازدید | 15 پست

من 13 بهمن از مزون دلاوری خرید کردیم از پیج جوابتون رو اول میدن و خیلی هم محترمانه برخورد میکنن وقتی از طریق سایت سفارش میدین و دیگه طعمه رو شکار کردن نه پاسخ میدن و نه جنس رو ارسال میکنند متأسفانه اگر ببینن کسی موی دماغشونو و بی خیال پولش نشده یه جنس آشغال براش ارسال میکنند که نتونه شکایت کنه... چند تا پیج با عنوان mezondelavaridozdast هم تو اینستا فعال شده یکیش که قطعا مال خودشونه ولی قبل از سفارش برید کامنتای اون پیج هارو بخونید... 

من گول تعداد فالوورهاش و لایک هارو خوردم اینکه عنوان کرده تولیدیه و من به قیمتاش شک نکردم اینکه استوریهای ارسال داره در حالیکه فیک و دروغه و الان بعد از سه هفته هیچ ارسالی نداشته و متوجه شدم من تنها قربانی نبودم... 

اینو نمیشناسم اما مزون هایی که خیلی سفارش میگیرن پیش اومده واسه من بالای یک ماه زمان برده ارسال بشه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از پیج مهسا شاپینگ خرید کردم  جنسی که فرستادن در نهایت کیفیت پارچه و دوختش صفر بود نسبت به چیزی که نشون دادن توی پیج انداختم آشغالی 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
اینو نمیشناسم اما مزون هایی که خیلی سفارش میگیرن پیش اومده واسه من بالای یک ماه زمان برده ارسال بشه

نه نمیفرسته... کسی که جواب نمیده حتی کامنتاشم بسته یجای کارش میلنگه... آدمای زیادی ازش شاکی بودن... کلاهبرداره