2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا علائمم اوایل بارداری:خیلی خابم میومد.فقط دلم میخواست بخوابم.بی اشتها و لاغر شده بودم.فقط خواب میخواستم.اوایل صبح فقط حالت تهوع داشتم ولی تهوع نداشتم.فقط حالتش بود‌.بی حوصله بودم.عصبی بودم.سینه هام درد شدید میکرد.بچم دختره.ولی ب خدا من خبر ندارم تخمک از کدوم تخمدانم آزاد شده بود.چون اصلا تا ۲ ماه نمیدونستم حاملم.

دخترم دنیامه  
والا علائمم اوایل بارداری:خیلی خابم میومد.فقط دلم میخواست بخوابم.بی اشتها و لاغر شده بودم.فقط خواب م ...

من از چیزای شیرین بدم‌ میاد دوست دارم فقط ب طرف چپ بخوابم ی کم عصبانیم کلا ی جوری ام

من از چیزای شیرین بدم‌ میاد دوست دارم فقط ب طرف چپ بخوابم ی کم عصبانیم کلا ی جوری ام

من یادمه از بوی مرغ و جوجه کباب حالم ب هم میحورد.۱ بار شوهر خواهر شوهرم داشت تو حیاط جوجه کباب درست میکرد.من بینی مو با شال بسته بودم ولی باز داشتم خفه میشدم.

دخترم دنیامه  

من اوایل وتا الان از بوی زردچوبه و سیر و ماهی خیلی بدم میاد،علاقه به آب پرتقال و لیموی نمک زده داشتم،ویار شدیدی از هفته 9تا 16 داشتم،تخمدان چپم بارور شده بود و نی نیم الان پسره.

لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
من یادمه از بوی مرغ و جوجه کباب حالم ب هم میحورد.۱ بار شوهر خواهر شوهرم داشت تو حیاط جوجه کباب درست ...

منم عاشق کباب و جوجه هستم تازگی ها اینطورشدم هیچی نمیخورم کباب و میخورم راستی سمت راست شکمت اوایل بچه رو حس کردی یا چپ

من اوایل وتا الان از بوی زردچوبه و سیر و ماهی خیلی بدم میاد،علاقه به آب پرتقال و لیموی نمک زده داشتم ...

با تخمدان چپ حامله شدی بودی یا نی نی رو طرف چپ حس میکردی؟

گر گرفتگی شبانه.نفخ شدید.درد سینه و نوک سینه. دو تا تخمک سمت چپ داشتم و هر دو پسر شد

من با تخمدان راست حامله شدم الان فقط سمت چپم درد میکنه همه میگن اینطوری دختره من خودم داداش بزرگ نداشتم آرزوم اینه که بچم اولم پسرباشه 😶