2777
2789
عنوان

کارمندی یا معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارمندی بهتر دبیری مدارس خوب الان نمیفرستنت بچه ها بیچارت میکنن

یکم خودش از نسل جدید میترسه

گاهی در دل تاریکی، نوری که به جستجوی آن هستیم در خود ماست، کافیست نگاه کنیم.

صدرصد کارمندی ، معلم بدبخت اینهمه ناز بچه های نفهم مردم و می‌کشی آخرش نه نه بهش ی وی بر میخوره میاد ...

عهههه؟

یکم خودش از نسل جدید میترسه

من خودم دبیرستانیم 

دوازدهمم مدرسه خوب شهرم درس میخونم 

ولی واقعا بچه ها بد رفتار میکنن 

با اینکه از نسل خودمن ولی شاخ در میارم از یکسری حرکاتشون 

ببین من کارمندم و میگم معلمی بهتره

دلیل: اینکه میگن حقوقش کمه چون با یه سری ادارات خاص خودشون رو مقایسه می کنن در حالی که بعد از رتبه بندی از خیلی از ادارات حقوقشون بیشتره فقط شاید یه سری مزایا رو نگیرن که بازم انقدر نیست که بگی خیلی فرق داره چون عملا وقتی چند ماه تعطیلن هزینه رفت و آمد و ... ندارن و اگر حقوقشون رو تقسیم بر روزهای کاریشون بکنی که دیگه واقعا رقمش از کارمندای دیگه بهتره و اینکه قانون دارن بعد بیست سال تدریس ساعت کاریشون کمتر میشه همچنین بعد بازنشستگی هم امکان فعالیت دارن به خصوص اگر معلم خوشنامی باشن و یا میتونن تدریس خصوصی بکنن. تعطیلاتشون زیاده میتونن برن کلاسای مختلف و به خونه زندگیشونم برسن و از همه مهم تر وقتی مادر شدن با بچه اشون همزمان میرن و میان

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

در ضمن اگر انتخابت کارمندی بود سعی کن بری استخدام ادارات درست و حسابی و پردرآمد بشی و یا بانک و بیمه. بقیه اش فقط عمرت رو تلف می کنی و مطمئن باش معلمی از اونا بهتره لااقل یه تعطیلاتی داری به خودت و علایقت برسی

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
ببین من کارمندم و میگم معلمی بهترهدلیل: اینکه میگن حقوقش کمه چون با یه سری ادارات خاص خودشون رو مقای ...

درست میگین چقدر خوب ...شما میدونین شرایط معلم شدن به چه صورته؟ تحصیلات مرتبط لازم داره؟

کارمندی بستگی به ارگانی که میرید داره ، پرداختی ها فرق داره 

ولی من بین این دو گزینه معلمی رو انتخاب می کنم 

به خاطر تعطیلی هاش البته 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد