2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلالاغرنمیشم نمیدونم دیگه چیکارکنم.خیلی غصه میخورم.

خوب برای اینکه شما نخوردن رو در پیش گرفتی و بدنت داره مقاومت میکنه در برابرت و به جای لاغر کردن شروع کرده به ذخیره سازی. رژیم گرفتن به معنی گرسنگی کشیدن نیست. الان بشقاب منو ببین. دارم منفجر میشم ولی بشقابم پر از غذای کالری کم و منفیه. 

ماست غذا نیست. اگر سینه مرغ داری نصف سینه مرغ رو الان برو بزار بپزه نیم ساعته حاضره. کنارش قارچ و فلفل دلمه بزار .روش هم زیره بریز بخور. ببین چطور بدنت شروع میکنه به کم‌کردن. پروتیین رو مصرفش رو ببر بالا. شام یک پیاله عدسی بخور. یا یک پیاله لوبیا یا قارچ یا سیب زمینی ابپز با سلزی خوردن.

برنج و نون و ماکارونی و شیرینی جات رو بسیارررررر کم کن. بزار جمعه به جمعه اونم ۵ قاشق یا یک کف دست

آخه اینقدربخورم که بدترچاق میشم که.من آبم میخورم چاق میشم.

نه عزیزم چاق نمیشی. چون همشون کالری خیلی پایینی دارن. خیار کلا کالریش صفره

سفیده تخم مرغ ۹۹ درصد پروتیینه که هم لاغر کننده است هم از افتادگی پوست جلوگیری میکنه و عضله میسازه. 

سیب و دارچین هم که دیگه اوففففف چه شود