2777
2789
عنوان

بدون خدافظی رفته بیاین لطفا

113 بازدید | 17 پست

من و رلم چندین ساله ک با همیم 

بخاطر ی شرایطی ک داشتم من قرار بود ک مدتی در ارتباط نباشیم اونم قبول کرده بود 

از چند روز  پیش از طریق پروفایل و بیوش متوجه شدم ک دیگه رفته برای همیشه(با کسی در ارتباط نیست)

بپرسم دلیلشو؟یا ب روی خودم نیارم؟چجوری با سوالایی ک تو ذهنمه کنار بیام . الان درگیر ی کاری ام ک تمرکز میخواد و من اصلا تمرکز ندارم بخاطر کاری ک کرده رلم

حالم اصلا خوب نیست

گستت کرده این کار کثیف ترین کارِ ممکنه، حیفِ وقتت

بهترین کار اینکه اصلا فکر کنی نبوده هیچوقت نه مسیج بده نه چیزی

اکرم برگشت با مسیج داد باید جوری جواب بدی که انقدر این مدت مشغول یودی که متوجهِ غیبتش نشدی و اصلا نگو چرا رفتی چرا موندی، اصلا هم دیگه قبولش نکن مطمئن باش سرش جایی گرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گستت کرده این کار کثیف ترین کارِ ممکنه، حیفِ وقتتبهترین کار اینکه اصلا فکر کنی نبوده هیچوقت نه مسیج ...

۱۰ سال تقریبا با هم بودیم 

چجوری فراموشش کنم اخه 

با سوالای تو ذهتم چطور کنار بیام؟

چندین سال دوستی و یهوویی رفت!!! عجیبه

ی مدتی میشد بخاطر شرایطم در ارتباط نبودیم 

خودشم قبول کرده بود .قبلا هم این اتفاق پیش اومده ولی ول نکرده بره . ولی الان از طریق پروفایلاش متوجه شدم ک رفته واسه همیشه 

نپرسم دلیلشو‌؟

خب خودت گفتی در ارتباط نباشید نمی‌فهمم چی میخوای

نه بخاطر شرایطم قرار بود کمتر در ارتباط باشبم خودشم قبول کرد

میدونست برای چی نباید در ارتباط باشیم

اما قرار نبود بره برا همیشه

قبلا این شرایط برا اونم پیش اومده بود و برگشتیم ب هم 

۱۰ سال تقریبا با هم بودیم چجوری فراموشش کنم اخه با سوالای تو ذهتم چطور کنار بیام؟

دیگه بدتر

مشکل همین ده ساله نمیدونم چند سالته ولی ده سال با همید و رابطه حدی نشده همین رد فلگِ بزرگیه، طرف کلا گذاشتت تویِ اب نمک

الان ذهنت بازیت میده و همش به فکرِ اینجور چیزایی اما ببین واقعا حقته باهات اینجوری رفتار بشه، ایا ارزش داره بازم چنین ادمی وقتتو بگیره، ده سالوو گذاشتی میخوای یه مدت دیگه هم باز واسش وقت بذاری؟طرف حتی حاضر نشده یه پایان بده، بجایِ اون یکمی خودتو دوست داشته باش.

ی مدتی میشد بخاطر شرایطم در ارتباط نبودیم خودشم قبول کرده بود .قبلا هم این اتفاق پیش اومده ولی ول نک ...

نمیدونم والا میل خودته. ولی شاید کسی دیکه امد تو زندگیش. وگرنه که خودش باید تکلیفو روشن میکرد و میکفت تمام

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دیگه بدتر مشکل همین ده ساله نمیدونم چند سالته ولی ده سال با همید و رابطه حدی نشده همین رد فلگِ بزرگی ...

این ده سال ممکنه ادم از بچگیش و نوجونیش با یکی بوده باشه 

این نبوده ک شرایط باشه و نیاد جلو 

مادرم درجریان بوده و بار ها با مادرم صحبت کردیم سه تایی

نه بخاطر شرایطم قرار بود کمتر در ارتباط باشبم خودشم قبول کردمیدونست برای چی نباید در ارتباط باشیماما ...

ده سالللل بنظرت یکم زیاد نیس 

دیگه تو ده سال آدما معلومه که کاملا همو میشناسن یا رابطه باید جدی تر میشد یا جدا میشدین

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
دیگه بدتر مشکل همین ده ساله نمیدونم چند سالته ولی ده سال با همید و رابطه حدی نشده همین رد فلگِ بزرگی ...

شما میگین نپرسم اصلا؟

اون ک دیگه برگرده هم مت قبولش نمیکنم

اما میخوام دلیلشو بدونم

تمرکزم برنمیگرده اگه دلیلشو بپرسم؟

دارم با خودخوری روانی میشم

ده سالللل بنظرت یکم زیاد نیس دیگه تو ده سال آدما معلومه که کاملا همو میشناسن یا رابطه باید جدی تر می ...

میگم تموم شده دیگه نمیخوامش اصلا حتی اگه برگرده

دلیلشو نپرسم؟

حالم بهتر میشه بعد از پرسیدن؟

شما میگین نپرسم اصلا؟اون ک دیگه برگرده هم مت قبولش نمیکنماما میخوام دلیلشو بدونمتمرکزم برنمیگرده اگه ...

بپرس بنظرم اون شعورش نرسیده بهت بگه ولی تو حقته بدونی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،