2777
2789

خواهرا حالم بده ، زخم شقاق خوب نشده ، با اینکه اصلا یبوست نیستم این چند وقته ، زخم بدتر میشه 

خواهش میکنم اگه پماد یا دارویی مصرف کردین خوب شده به منم بگین 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر خانه بهداشت اگه نزدیکتونه دوتا پماد برات می‌نویسه یه هفته که استفاده کردی خوب میشی سعی کن میوه و سبزی زیاد استفاده کنی که مدفوع شل بشه سفت نباشه فشار بیاره بهش من قبلاً چون یوبی بودم یه شقاقم انگار ترک برداشته بود پماد داد خوب شدم

چرا راه که داره...

یکی از نزدیکانم گرفته بود.میگفت درد و خونریزی داره

سالها پیش بود.

دکتر گفته عمل کنی ممکنه بی اختیاری مدفوع بگیری.چون او قسمت از زخم برداشته میشه

خودت مدارا کن زخمه خوب بشه ...ایشون عمل نکرد و باهمین پمادها و...خوب شد.

الان خیلی سال گذشته دیگه خوب شده

پماد رکتول خوبه.گیاهیه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چرا راه که داره...یکی از نزدیکانم گرفته بود.میگفت درد و خونریزی دارهسالها پیش بود.دکتر گفته عمل کنی ...

ممنون گلم رکتول زدم بعد دو هفته دوباره شدید برگشت ، الان ۶ ماهه درگیرم 

من پماد آنتی هموروئید و رکتول و یبارم از این ساختگی ها استفاده کردم بازم کامل خوب نشدم روغن زیتون حتما بخور و یکم توی یه شیشه یا ظرف کوچیک بریز قبل و حتی بعداز دفع عذر میخوام به اندازه ی یه بند انگشت داخل و اطراف مقعد رو چرب کن اینو یه دوست بهم گفت نتیجه گرفته بود منم بعداز زایمانم بود دچار شده بودم خداروشکر خوب خوب شدم 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

من شقاق نمیدونم چیه‌.ولی اگر منظورت همون بواسیر هست من پماد رکوبیزول زدم خوب شد.کامل از بین رفت

خدا رو شکر ، چند وقت استفاده کردی ؟ من هر دارویی استفاده کردم بعد دو هفته دوباره برگشت