تو رو خدا هر کسی هر راهکاری داره بهم بگه. بچم از شش ماهگی شبا نمیخوابه از نوزلدی خوابش خیلی خوب بود ولی الان ساعت دو بیدار میشه تا پنج و شش نمیخوابه یعنی من اصلا عملا شبا خواب ندارم هیچ مگه دوساعت صبح چون کاز میکنم. دارم دیوانه میشم الان یماهه اینطوره بیدار میشه سرحال میخواد بازی کنه هر کار میکنم تو گهواره یا پا نمی خوابه میخواد بلنذ شه. هر کاری فکر میکنین کردم ساعات خواب روزشو تغییر داذم کم کردن امروز الان چهار بیدارشده نمیخوابه، از دو ببعد خوابوندم باز بیدار نشد، شب غذا نداذم باز بیدار نشد تو رو خدا راهنماییم کنین بهش عصبی میشم بخوابه عذاب وجدان میگیرم
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زود میخوابه یا گشنشه یا روزا زیاد میخوابه .....منم اینجوریه ....اونم دوتا 🙁
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))
هر ساعتی بیدار میشه سه چهارساعت بعدش میخوابه مثلا دو بیدار میشه پنج میخوابه
منم یه تایمی پسرم همینجوری بود. موقتیه. باز درست میشه. چاره ای نداری😁حکم حکم کوچولوئه... تو هم اون موقع پاشو یه مقدار از کارای روزت رو بکن. حتی نهارت رو نیم اماده کن... وقتی خوابید باهاش بخواب... کاری هم نداری توی روز که استرسشو داشته باشی
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....